Septintojoje trečiojo sezono laidoje netikėti kaukių pasirodymai, komisiją privers ne tik leistis prisiminimų labirintais, bet ir prabilti apie skaudžiausius gyvenimo momentus, rašoma pranešime spaudai.

Laidoje pasirodžius vienai iš kaukių Paulius Mikolaitis – Paul de Miko drąsiai prisipažins jaučiantis su ja išskirtinį ryšį ir dėl to manantis, kad po kauke pasislėpė jo biologinis tėtis, kuris paliko šeimą kai socialinių tinklų žvaigždei buvo vos dveji.

Pirmasis į sceną žengs abejingų nepaliekantis Burokėlis ir savo dainos pasirinkimu nustebins atlikėją Vidą Bareikį.

„Aš esu toj stadijoj, kur šaltibarščių sezonas seniai pasibaigęs, bet aš tiesiog vengiu visko, kas yra susiję su burokais. Man ta kaukė yra pikta. Jinai žiūri į mane ir mane persekioja naktimis. Aš keliuosi du kartus nueiti į tualetą ir abu kartus keliuosi panikoj“, – apie jausmus, kuriuos sukelia Burokėlis, kalbės dizaineris Robertas Kalinkinas.

Visų numylėtinė Lėlė padarys tai, ko dar niekam nėra pavykę – privers uždainuoti Paul de Miko. Tuo metu pats humoristas laidos kūrėjams turės viešą prašymą.

Laidos gerbėjai puikiai žino Monikos Liu meilę Žuviai. Tačiau ši laida taps lemtinga ir ši kaukė išgirs tai, ko visai nesitikėjo: „Monika, čia dar yra vienas iš tavo potencialių ar jau nebe?“ – atlikėjos klaus kolega Paulius, o ji be užuolankų atsakys: „Tarp mūsų nieko negali būti. Viskas, klausimas uždarytas. Aš pajudėjau link Slibino!“

Maža to, po atliktos dainos komplimentų Slibinui negailės ir atlikėja Rūta Ščiogolevaitė: „Aš tai galvoju, kad Slibinui neverta net kaukės nuiminėti, nes jisai taip įsijautė, toks visas buvo energingas ir taip šoko, kad jam ta kaukė kitą laidą pati nukris. Neatlaikys kostiumas jo ugnies, charizmos ir šokių judesių!“

Šį kartą kaukės į sceną lips ne tik dovanoti įspūdingų ir netikėtų pasirodymų. Kiekviena iš jų atsineš po daiktą – užuominą, kurie padės lengviau įminti, kas gi slepiasi po kauke. Vis dėlto kai kurių dalyvių daiktai taip supainios komisiją, jog ši puls į neviltį.

Netikėtas Giedriaus Savicko bučinys ir Paul de Miko vokaliniai sugebėjimai – jau šį sekmadienio vakarą šou „Kaukės“, 19.30 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)