- Ar intensyviai rengiesi „Žvaigždžių duetų“ finalui?

- Kaip tik dabar grįžtu iš Marijampolės į Vilnių. Taip ir sukamės – tai Vilniuje repetuojame, tai pas Laimą Lapkauskaitę Marijampolėje. Finalui pasirinkome sudėtingas dainas, kurioms reikia nemažo pasirengimo. Dainuosime dvi jau atliktas „Žvaigždžių duetų“ scenoje - „O tu pašvilpauki, bernioke“ ir romansą iš kino filmo „Likimo ironija“. Trečiasis kūrinys bus visiškai naujas, muzika iš hito „Sex bomb“, o lietuviškas pavadinimas „Seks Tau“ .

- Tai štai kuo baigėsi muzikinis flirtas su jauna dainininke Irūna Puzaraite iš „Studenčių“ per penkis mėnesius „Žvaigždžių duetuose“ ...

- Jūs apie seksą? Daina apie pasaką, kurią seks Irūna.

- Jei projektas tęstųsi dar du mėnesius, ko gero būtų ir sekso? Komisija nuolat jūsų klausdavo, kas bus toliau: intriga prasidėjo apsikabinimais, paskui tęsėsi bučiniais, o judviejų pasirodymą pusfinalyje V. Juozapaitis pavadino „padulkinimu“.

- Nežinau, kas būtų po 2 mėnesių. Gyvenu šia diena.

- Ar teisūs žurnalistai, spėliojantys, kad judviejų jausmai su Irūna – nesuvaidinti?

- Klausimas šioje situacijoje įdomesnis nei atsakymas. Mes scenoje kuriame jausmą, o jei jis atrodo tikras, tai tik komplimentas mums. 

- Gal po projekto planuoji susiburti į grupę „Studentės ir dėdė Marius“?

- (Kvatojasi). Iš tiesų po „Žvaigždžių duetų“ suplanuoti koncertai ir su Irūna, ir su „Studentėmis“.

- Nenorėtum dainuoti vienas?

- Mąsčiau apie tai. Šiai minčiai dar reikia pribręsti, ieškoti žanro.

- Ar neliūdna, kad projektas baigiasi?

- Liūdesio yra. Tiek visko daug buvo, ir intensyviai, o staiga – tuštumos jausmas. „Žvaigždžių duetai“ buvo gražus laikas, naujas amplua, naujas posūkis.

- Ar laimėsi „Duetus“?

- Nežinau. Negalvoju apie tai. Tiesiog dirbu savo darbą, rengiuosi finalui, o balsuoti – komisijos ir žiūrovų darbas. Man nėra svarbi pirmoji vieta, nes muzika nėra sportas.

- Kam atiduotum pirmą vietą finale?

- Iš likusių porų - Donatui Montvydui su Akvile Kavaliauskaite. Jie kaip duetas labai išaugo, pagavę neįtikėtiną pagreitį.

- Ar projekte suradai naujų bičiulių, bendraminčių?

- Ar susibičiuliavome, paaiškės po projekto. Kol esame vienoje geldoje, lengva bičiuliautis. Smagu tiek, kad nejaučiame paranojiškos kovinės dvasios. Dėl to ir malonu „Žvaigždžių duetuose“.

„Žvaigždžių duetų“ finalas – šeštadienį 19 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją