Laimėjusi „Mis Lietuva“ konkursą Gritė Lietuvai atstovavo ir „Mis Pasaulis“ konkurse, kur pateko tarp 40-ies gražiausių planetos merginų, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Išvykau į Kiniją, ten teko praleisti mėnesį. Vyko įvairios repeticijos, kelionės iš vieno miesto į kitą. Mano paruoštas tradicinio šokio projektas pateko tarp 20 geriausiųjų, o bikinio užduotyje patekau tarp 40 geriausiųjų merginų“, – pasakoja G. Maruškevičiūtė.

Tačiau pati Gritė sako, kad ne jos grožis atvėrė jai duris į profesinį pripažinimą.

„Norėjau dirbti ir save realizuoti. Visada norėjau daug keliauti, tai taip jau įvyko, kad pasukau į grožio industriją ir įkūriau grimo akademiją“, – sako G. Maruškevičiūtė.

Visai neseniai mergina grįžo iš Monako, kur dalyvavo televizijos festivalyje: „Teko prisiliesti prie žinomų Holivudo žvaigždžių Monako televizijos festivalyje. Teko juos ruošti ir grimuoti raudonojo kilimo vakarui, renginio atidarymui ir apdovanojimams“.

Gritei teko grimuoti ne vieną įžymybę – filmo „Terminatorius“ žvaigždę Robertą Patricką ir filmo „Iksmenai“ žvaigždes.

„Lyginant su Lietuvos žvaigždėmis, kurie turi daug reikalavimų ir žiūri į grimuotojo darbą kaip į kokio aptarnaujančio personalo, užsienio žvaigždės labai malonios. O šiame renginyje tokią didelę pagarbą jautėme, jie visada klausdavo, ar šitas kaklaraištis gerai, ar atrodau gerai, ar galite man patarti. Labai žmogiškas bendravimas“, – pirmadienį 19 val. 30 min. laidoje KK2 kalbės G. Maruškevičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)