Tačiau yra viena išskirtinė aplinkybė, dėl kurios Alekso dainavimas – ypatingas. Nuo pat mažens Aleksas.... mikčioja. Tačiau šis dalykas vaikinui netrukdo dainuoti. Neįtikėtina, kaip šis vaikinas transformuojasi, užlipęs ant scenos: A. Augaitis virsta tikra žvaigžde, o jo dainavimas priverčia aikčioti net visko mačiusius.

Projekto dalyvis nepamena, kada ir kodėl pradėjo mikčioti, tačiau dar vaikystėje pastebėjo, kad dainuojant šis dalykas dingsta. „Supratau, kad kai groja muzika ir aš dainuoju – nemikčioju“, – prieš kameras sunkiai rinkdamas žodžius kalbės „X Faktoriaus“ dalyvis.

Net ir žinodamas, kad bet kada gali užsikirsti, Aleksas vis tiek lipa ant scenos. Kaip seksis kalbos defektą turinčiam vaikinui pasirodyti prieš išrankius „X Faktoriaus“ teisėjus? Projekto kūrėjai praskleidžia paslapties šydą: vaikinui uždainavus ne vienas salėje sėdėjęs žiūrovas sunkiai tramdė ašaras, o galiausiai – salė plojo atsistojusi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)