Apie emigraciją paskelbusi Mia laidoje pasakojo apsigalvojusi. „Dėl to pasistengė mano šeima“, – sako atlikėja ir pripažįsta ketindama išvykti išpardavusi net baldus.

Tiesa, atlikėja išliko paslaptinga, kas gi iš tiesų ją privertė pasilikti Lietuvoje. Moteris pasakojo, kad tikrai norėjo atversti naują gyvenimo lapą užsienyje, tačiau jai nepavyko. „Žinau, dėl ko man nepavyko. Žinau, kad man pavyktų, jeigu aš... Bet aš šiandienai to nenoriu“, – laidoje „Gyvenimas“ kalbėjo Mia.

Atlikėja pripažino, kad itin jautriai reaguoja į tai, kad yra siejama su jos vyro, Nerijaus Antanavičiaus, teisminiais procesais: „Man tai yra visiškai nepriimtina ir svetima.“

Interviu Mia žodžių į vatą nevyniojo – pripažino, kad prakeikė tą dieną, kai sutiko duoti vyrui pinigų restoranui atidaryti. „Mintyse iš tiesų prakeikiau tą dieną. Labai ilgai negalėjau atleisti nei sau, nei jam, kad apskritai galėjau taip lengvabūdiškai pasielgti. Tie pinigai buvo taupomi butui, dedami į keletą sąskaitų. Buvau labai nemažai pritaupiusi. Tai buvo akimirkos silpnumas: manęs paprašė, o, kai manęs paprašo – aš visada duodu“, – kalbėjo moteris.

Paklausta, ar įklimpus į skolas teko pakeisti gyvenimo įpročius, Mia pasakojo, kad anksčiau gyveno pinigų per daug neskaičiuodama: „Mes su sūnumi nueidavome persirengti į parduotuvę. Jei būdavo labai karšta, o mes būdavome šilčiau apsirengę, tai parduotuvėje apsirengdavome naujais drabužiais ir išeidavome. Ir taip būdavo ilgą laiką. Aš jaučiausi saugiai, turėjau tam tikrą pinigų sąskaitoje ribą, jei tai būdavo 7 tūkstančiai, tai skaitydavosi, kad aš jau nebeturiu pinigų, man krizė. Dabar mano pasaulis truputėlį kitoks.“

Paklausta apie tai, kodėl restorano skolas vadina tik savo skolomis ir teigia, kad jos vyras šių skolų neatiduos, Mia kiek sutriko: „Aš pripažinsiu, viena pati išlaikau savo šeimą. Mano vyras kažkiek man padeda, be abejo, bet iš esmės, labai daug laiko aš viena pati išlaikiau šeimą.“

Apie santuoką prabilusi Mia buvo atvira – galbūt ir reikėjo dar kiek palaukti. „Tos abejonės apnikdavo ne vieną dieną ir ne vieną kartą, daug kartų savęs klausdavau, ar man išvis to reikia“, – kalbėjo atlikėja, tačiau pripažino, kad nenori būti viena iš tų šou atstovų, kurie skiriasi po trumpalaikių santuokų, tad su vyru lieka ir varge, ir džiaugsme.

Apie šiuo metu teisėsaugos akiratyje esantį vyrą Mia nenorėjo daug pasakoti: „Nenoriu nieko blogo pasakyti apie jį, kartais man atrodo, kad jis nesupranta išvis, ką jis daro. Tų visų peripetijų iki galo aš tikrai nesuprantu. Galiu atsakyti už tai, kame aš dalyvauju, o toliau, kas ten pas jį gyvenime vyksta, aš negaliu atsakyti, nes nežinau.“

Apie šeimos pagausėjimą paklausta Mia juokėsi – tikrai ne. Moteris kūdikio tikrai neplanuoja. Tiesa, atlikėja planuoja pasukti į kūrybą, o gal net vėl išbandyti savo jėgas „Eurovizijos“ atrankoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)