„Šitas prakeiktas velnias, nenaudėlis, iškrypėlis, tas, kuris tvirkina jaunas merginas“, - spalvingų epitetų sau negailėjo Egmontas Bžeskas. „Bet tai mano gyvenimo performansas – mano realybės teatras“, - toks laidos vedėjo paaiškinimas susilaukė didelių žiūrovų ir dalyvių ovacijų.

Pirmojoje laidoje 12 projekte dalyvaujančių menininkų, čia pat studijoje traukė burtus ir taip susibūrė į mišrias užsieniečių ir lietuvių komandas. Filmavimo metu buvo sukurti keturi šokiruojantys kūriniai, į kurių kūrimo procesą buvo įtraukti ir to visiškai nesitikėję žiūrovai studijoje. Rezultatai buvo tokie netikėti, kad sukėlė itin karštas dalyvių, komisijos bei laidą stebėjusių žiūrovų diskusijas.

Žemyn galva kabantis E. Bžeskas, keturi netikėti menininkų kūriniai, įžvalgūs komisijos vertinimai ir meniškas chaosas – jau šį ketvirtadienį, 22 val. per LTV.

Menų čempionatas „Art-o-thlon“ yra programos „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ (VEKS) renginys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją