Vos nusileidę Meksikoje, Pietų Žemutinės Kalifornijos Šventojo Luko kyšulio oro uoste, aktoriai sužinos, kad kelionė bus kur kas sunkesnė, nei jie tikėjosi. Televizinį iššūkį priėmę Leo ir Bružas net neįtarė staigaus šou taisyklių pakeitimo, skelbiama pranešime spaudai.

„Paskambino ir pasakė, kad sąlygos truputėlį keičiasi. Per 21 dieną mums reikės nukeliauti be asmeninių daiktų ir pinigų nuo Šventojo Luko kyšulio iki Los Andželo. O pakeliui – įvykdyti paskirtas improvizacijos užduotis. Galvojom, kad smagiai keliausim be jokių rūpesčių, o čia – žaidimas ir išgyvenimo šou", – aiškins naujieną sužinojęs Leo.

Keliauti be pinigų, pagalbos ir asmeninių daiktų egzotiškame krašte, kur nieko nepažįsti, itin sunki užduotis. Tiesa, laidos herojai gaus krepšius, kuriuose – kelionei būtiniausi daiktai: palapinė, meksikietiškas užklotas, šlepetės, žvejojimo tinklelis, aštrus peilis, šiek tiek vandens ir žibintuvėliai.

„Eini ir eini, per dykumas, per saulę pėstute. Triniesi ir vaikštai kaip benamis šuo, kaip valkata aplinkui. Jausmas tikrai yra nekoks pradžioje", – emocijas po pirmos dienos vos tramdys A. Bružas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)