Pirmasis Valentino dieną švęsti pradės filmų kanalas „TV1000“. Vasario 12-14 dienas šis kanalas skiria romantinėms istorijoms. Juose - meilės keliais ir klystkeliais keliaus vieni garsiausių ir žavingiausių šių laikų aktorių.

Simpatiška jauna moteris Eloiza (vaid. Jennifer Aniston) filme „Netikėta meilė“ (Love Happens) savo meilę sutinka seminare, kurį veda simpatiškas našlys; garsi rašytoja Džeinė Ostin (vaid. Anne Hathaway) filme „Maištingoji Džeinė“ (Becoming Jane) svajoja ištekėti už mylimo žmogaus, tačiau ne visos romantiškos svajonės lengvai pildosi; Julie Delpy savo pačios režisuotame filme „Dvi dienos Paryžiuje“ (2 Days in Paris) narplioja ne itin gerai vienas kitą pažįstančios poros tarpusavio santykius; filme „Myliu tave, Paryžiau“ (Paris, je t'aime) dvidešimt du pasaulinio garso režisieriai pristato 18 kino novelių, kurių veiksmas vyksta skirtingose Paryžiaus apskrityse ir jas visas vienija meilės tematika bei tokie garsūs aktoriai kaip Natalie Portman, Elijah Woodas, Juliette Binoche ir kiti; romatikos gausu ir filme „Tiesiog kartu“ (Ensemble, c'est tout), kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka Audrey Tatou; pavojingas jaunos moters ir garsaus politiko meilės žaidimas Šanchajuje atskleistas Ang Lee filme „Geismas, įspėjimas“ (Lust, Caution); o štai „Lengvabūdę marčią“ (Easy Virtue) įkūnijančiai Jessicai Biel tenka susipažinti su anaiptol ne romantiškai nusiteikusiais išrinktojo tėvais; džiugins ir filmai „Ech, tos merginos“ (All the Real Girls), „Ji ir jos vyrai“ (Shopgirl) bei „Sukurtas Haroldas“ (Stranger Than Fiction).

Nuo vasario 14 d. maratono lazdelę perims filmų kanalas „TV1000 Premium“ ir kiekvieną vakarą žavės tokiomis meilės istorijomis kaip: „Dar nebučiuota“ (Never Been Kissed) su Drew Barrymore, „Atostogos“ (The Holiday) su Cameron Diaz, Kate Winslet ir Jude Law, „Įsimylėti per dvi savaites“ (Two Weeks Notice) su Sandra Bullock ir Hugh Grantu, „Velniop tą Sarą Maršal“ (Forgetting Sarah Marshall) su Jasonu Segelu ir Mila Kunis, „Odinės galvos“ (Leatherheads) su George Clooney ir Renée Zellweger, „Australija“ (Australia) su Nicole Kidman ir Hugh Jackmanu, „Be abejo, turbūt“ (Definitely, Maybe) su Ryanu Reynoldsu, „500 meilės dienų“ ((500) Days of Summer) su Joseph Gordonu-Levittu, „Paskutinis šansas įsimylėti“ (Last Chance Harvey) su Dustinu Hoffmanu, Emma Thompson bei „Tai sudėtinga“ (It's Complicated) su nepakartojamaja Meryl Streep ir Alecu Baldwinu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją