Du sezonus jauniesiems talentams vadovavęs Vytenis Pauliukaitis sceną užleidžia charizmatiškajai eterio porai – aktoriui Mariui Jampolskiui ir dainininkei Irūnai Puzaraitei.

Grupės „Studentės“ narė, aktorė, o netrukus savo jėgas ant „Kviečiu šokti“ parketo išmėginsianti mergina sako, kad pati nė sekundės nedvejotų, jeigu jos karjeros pradžioje būtų buvusi tokia laida kaip „2 minutės šlovės“. „Tokiuose projektuose dalyvauja tik labai drąsūs ir savimi pasitikintys žmonės. Tikrai būčiau dalyvavusi laidoje, jei anksčiau būtų buvusi tokia galimybė”, - neabejoja Irūna.

Nepamainomu jos partneriu scenoje tapęs aktorius Marius Jampolskis kviečia visus talentingus Lietuvos žmones išdrįsti dalyvauti laidoje ir žada jiems visokeriopą pagalbą.

Per trejus gyvavimo metus talentų šou laida ne tik išaugino naujų žvaigždžių Lietuvos scenai, bet pristatė dalyvius iš Rusijos, Latvijos, Baltarusijos, net iš tolimosios Afrikos. TV mugėje Kanuose “2 minutės šlovės” buvo nominuota kaip viena iš trijų geriausių televizijos laidų praėjusiais metais.

Visi jaunieji talentai, įveikę pirmąjį etapą, turės galimybę mokytis iš jau esamų Lietuvos scenos įžymybių, jiems patars geriausi šalies vokalo pedagogai, choreografai, režisieriai. „Pastebėję talentą mes jo nepaliekame vieno, į jį investuojame. Siūlome ir profesionalų pagalbą, ir technines galimybes. Būtent todėl „2 minutės šlovės“ ir yra vieta, kur žmonės atsiskleidžia nustebindami ne tik publiką, bet ir save. Atrasti talentą yra didžiulis profesinis džiaugsmas“, – sako projekto prodiuseris Laurynas Šeškus.

Nauji vėjai, nauji vedėjai ir 40 tūkstančių litų naujam Lietuvos talentui. „2 minutės šlovės“ – nuo naujo LNK sezono.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją