Pirmasis klausimas buvo susijęs su vyro pomėgiu tolimoms planetoms. Jį, pasak Manto, uždavė vyro tėtis – Saulius Katleris.

„Mano tėtis vairuoja vilkiką. Važiuodamas ilgus atstumus, jis sustoja visam savaitgaliui kokiame nors mieste ir turi laiko pasidomėti tokiais dalykais. Aš taip pat domiuosi šia tema. Labai džiaugiuosi, kai kas nors naujo atsitinka šioje srityje, nes tai nutinka retai“, – sakė jis.

„Išvaizda sunkiai suprantama“

Vėliau pokalbis pakrypo apie Manto charakterį bei sėkmę. Jo manymu, ne visi žmonės jį mėgsta ir priima.

„Mane žmonės arba labai mėgsta, arba labai nemėgsta. Aš žinau, kodėl manęs gali nemėgti. Mano išvaizda sunkiai kai kuriems priprantama. Iš tikrųjų 50% auditorijos yra moterys, kurios tikrai vertina išvaizdą. Manau, kiekvieno žmogaus pasąmonėje yra toks dalykas. Jis lengviau mokės pinigus pažiūrėti į gražesnį žmogų, nei į vidutinį ar negražų.

Aš padariau taip, kad mano karjerai padėtų mano išvaizda. Mano personažas ant scenos ir yra toks, koks aš. Bet jei aš pasidaryčiau operaciją, pasportuočiau, tai mano komedija nebeveiktų. Man reiktų imti kitą komediją“, – sakė Mantas.

Prieš atvykdamas į Vilnių vyras tikėjosi, kad gyvens patogų gyvenimą didmiestyje. Norėjo būti vadybininku, viršininko dešiniąja ranka, tačiau niekada nesiekė tapti direktoriumi, nes nemano turintis lyderio savybių, todėl jam labiau patinka sekti kitus.

Tiesa, Mantas pripažįsta, kad kartais jam tenka imtis lyderio vaidmens, pavyzdžiui, vedant „Kitokius pasikalbėjimus“. Jis nesibodi ir kitokių darbų, tačiau vieno labai vengia. Tai yra – vestuvės.

„Šio darbo aš nedaryčiau ir už 1000 eurų, nes ten yra labai daug darbo, tačiau ir už 5000 eurų to nesiimčiau. Jie žiūrėtų į mane ir galvotų, kad man buvo tiek sumokėta, tikėtųsi kažkokio stebuklo. Manęs pinigai nemotyvuoja. Pirmiausia, aš žiūriu, ar tai yra mano sfera“, – sakė Mantas.

Pavogti juokai

Humoristas pripažįsta, kad kai kurie jo pasirodymų metu sakyti juokai, iš tiesų yra ne jo. Jie pasisavinti iš užsienio komikų pasirodymų.

„Humoro klubo laikais daugiausia juokų kurdavau pats, nes turėjau šviežią galvą ir daug idėjų. Vėliau, kai pradėjau važinėti po Lietuvą, supratau, kad esu matęs daug standupų ir kodėl man neįdėjus kito bajerio. Manau, kad žmonėms geriau, kad aš pasakyčiau papildomą gerą bajerį kito žmogaus, nei savo prastą.

Tačiau žmonės man sakė, kad tu blogai elgeisi prieš kolegas, nors žiūrovams viskas gerai, tačiau kolegos tokiais dalykais nesinaudoja. Patiems amerikiečiams toks elgesys tikrai nieko nereiškia, nes aš jų pokštus panaudojau visai kitoje rinkoje. Daugiausia žalos padariau kolegoms. Esu atsiprašęs jų“, – tikino Mantas.

Pokalbis pasisuko ir apie mylimąją Aistę. Mantas teigė, kad jai jis dovanoja gėles tik esant progai. Neseniai susižadėjusi pora vestuves planuoja kelti kitais metais. Jis papasakojo, kad vestuves ves Ineta Stasiulytė bei Aistis Mickevičius pasivertę Vaigauskų personažais. Pasirodys ir Saulius Prūsaitis.

Vyras aptarė ir žlugusį kebabų restorano verslą bei blogiausiai išleistus pinigus.

Mantas taip pat prisiminė ir savo gyvenimą Panevėžyje. Čia jam ne kartą teko bėgti siekiant išvengti muštynių. Jam atrodo, kad dalis jo humoro jausmo gimė būtent tokiomis sąlygomis, nes reikėdavo tartis su agresyviais žmonėmis, kad šie nereikštų smurto. Juokas padėdavo išspręsti problemas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)