K. Talutis-Talaz šeštadienio žaidime taps Manto Katlerio komandos draugu, o D. Alejūnas-Corsalis palaikys kompaniją kapitonui Marijonui Mikutavičiui, rašoma pranešime spaudai.

Šis žaidimas bus ypatingas tuo, jog daugybė atsakymų nuskambės rekordišku greičiu. Tačiau ar visi jie bus teisingi? Netrūks ir laidos vedėjo Andriaus Žiurausko pokštų. Vedėjas sugebės taip netikėtai išgąsdinti M. Katlerį, kad šis netgi staiga pašoks nuo garbingos kapitono kėdės: „Dabar reikia išvaikščioti… Daugiau taip nebedaryk!“ – sakys persigandęs Mantas.

Vienas pirmųjų klausimų, kuriuos šį vakarą pasirinks Marijonas ir Deividas, bus susietas su kinu. Komandos kapitonas pripažins, kad yra vesternų fanas, o taip pat prabils ir apie savo svajonę – nors kartą pagyventi taip, kaip jo mėgstamų filmų herojai.

„Esu tą pasakęs toje vietoje, kai pagrindinis herojus turėjo kelias Meghan Fox. Tikrai norėčiau pagyventi „Transformeriuose“, – juokaus Marijonas.

Vėliau šią komandą sudomins klausimas apie literatūrą, o tiksliau – patarimų knygas, kaip atsikratyti papildomo svorio. Kol komanda diskutuos bandydami rasti teisingą atsakymą į suktą klausimą, nesusilaikęs įsikiš ir laidos vedėjas. „Deividai, pažiūrėk į mane – aš labai daug žinau apie dietas, bet ar tai padeda?“ – juoksis A. Žiurauskas.

Nuo temų apie išvaizdą nepabėgs ir kita komanda – pasirodo, jog kitaip nei daugelis, Mantas neturi vieno įpročio, padedančio palaikyti tvarkingą įvaizdį. „Sakoma, kad vyrą pažinsi pagal tai, kaip jis prižiūri savo batus. Būtent taip ir yra – aš gyvenime nesu prižiūrėjęs savo batų, todėl esu apsileidęs vyras. Tikrai niekada neprižiūriu batų – jei išsitepa ar suplyšta, aš juos išmetu“, – sakys jis, tačiau ar ši jo savybė padės į gautą klausimą atsakyti teisingai?

Taip pat laidos dalyviai atvirai dalinsis pasakojimais ir apie savo kūno puošmenas. Deividas atskleis turintis išsitatuiravęs nemažai gyvūnų – net šunis ir beždžiones. Savo ruožtu Marijonas juokaus, kad turi vėžlio tatuiruotę, tačiau nuspręsti, ar jis sako tiesą, teks patiems žiūrovams.

Vėliau pokalbiai pasisuks ir apie įvairius šiems laikams normalius įpročius, kuriuos anuomet žmonės laikė ligomis. Štai Marijonas dalinsis linksma istorija iš savo gyvenimo. „Mantai, žinai ką man vienąkart yra pasakęs mano vaikas? Jis paklausė, kodėl aš nesu toks pat normalus, kaip jis ir mamytė! Paklausiau, kodėl jam taip atrodo? Jis sako: „Nes tu visą laiką dainuoji…“ – juoksis Marijonas.

Mantas savo ruožtu apgins Marijoną – atskleis, kas jį pykdo dar labiau. „Labai ligoti žmonės yra tie, kurie nuolatos pasakoja anekdotus. Mane tai labai erzina – net labiau nei linksmas dainavimas“, – pripažins jis, tačiau vėliau ir pats nepraleis progos papasakoti anekdoto.

O kuriai komandai pavyks išplėšti pergalę, žiūrovai pamatys jau šio šeštadienio laidoje.

Žaidimas „galvOK“ – šeštadieniais, 19.30 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)