„Neslėpsiu, vos įžengus į tuos „tamsos namus“ – turiu omeny ne tiesiog tamsią patalpą, o tokią tamsą, jog nematai priešais save ištiestos rankos – man buvo tikrai baisu, atrodė, kad tamsoje net kvėpuoti sunkiau. Erdvė atrodė tokia didelė ir bauginanti – ten nesimato nei menkiausio šešėlio ar kontūro.“ – jau išėjusi į šviesą atskleidė R. Petrauskytė.

„O man tik iš pradžių buvo baisu, – kolegei prieštaravo G. Sruogiūtė.

„Ta pirminė tamsos baimė greitai dingo ir tuomet jau norėjosi viską apčiupinėti, sužinoti, kur kas yra. Man labai padėjo ir tai, kad po namus mane vedžiojo neregė Vaida – tik tada, kai nematai, supranti, koks svarbus pasitikėjimas kitu žmogumi, kaip esate priklausomi vienas nuo kito. Jei ne Vaida, man būtų buvę sunkiau.“

Išskirtinėje vaizdo medžiagoje – pirmosios „Man-go“ akimirkos eksperimente „Tamsoje“.

„Man-go“ merginos realybės šou „Tamsoje“ apsilankė turėdamos tikslą – Rima ir Gabija tapo dalyviams skirtos užduoties teisėjomis. Šią savaitę šešios gyvenime matančių ir aklųjų poros visiškoje tamsoje turėjo paruošti kepsnius ant kaitrios ugnies lauko kepsninėje ir pateikti juos komisijos vertinimui.

„Labai nustebau, kaip galima taip greitai, kaip eksperimento dalyviai, prisitaikyti prie tamsos – kol mes lėtai bandėme susirasti kėdes ir atsisėsti prie stalo, jie visi toje tamsoje sukosi taip greitai, dėjo ant stalo įrankius, lėkštes... Aš pati tikrai bijočiau nieko nematydama gaminti maistą ant ugnies – juk ten karštis, žarijos – tai man atrodo, kad dalyviams teko labai sunki užduotis.“ – pasakojo R. Petrauskytė.
„Labai keistas jausmas valgyti tamsoje. Atrodo, numanai, koks turėtų būti kepsnio skonis, bet čia, tamsoje, tie skoniai dar kitaip atsiskleidžia. Ir susirasti maistą lekštėje buvo sunku, ir net įrankius teisinga puse laikyti buvo sunku – ne vieną kepsnį pjoviau atvirkščia peilio puse (juokiasi, red. past.)“ – dalinosi kita „Man-go“ narė G. Sruogiūtė.

Dalyviams skirtos užduotys projekte labai svarbios – daugiausia balų surinkusi pora pelno neliečiamybę savaitės pabaigoje vykstančiame dalyvių tarpusavio balsavime. O mažiausiai per visą savaitę balų surinkusi pora tampa pirmąja, kuriai tenka kovoti dėl išlikimo. Ir ne visiems dalyviams pavyko susidoroti su iššūkiu – po užduoties Ieva pravirko karčiomis ašaromis. Kodėl?

„Man-go“ merginų grupės apsilankymas, ankymas, ekstremalios užduoties akimirkos, nugalėtojų džiaugsmas ir nusivylimo atodūsiai – visa tai jau šiandien realybės šou eksperimento „Tamsoje“ dienoraštyje, 20 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)