aip jam pavyko atlaikyti mamos netektį paauglystėje? Kodėl prireikė įrodinėti, kad Erika verta būti jo mylimąja? Kokios pagundos ir intrigos verda didžiosios scenos užkulisiuose? Šokiruojantys atsakymai skambės ne tik Merūno, bet ir jo žmonos lūpomis.

„Viskas pradėjo suktis nežmonišku tempu, mūsų gyvenime atsirado daug naujų žmonių, nesugebėjome jų atsirinkti. Buvome labai naivūs“, - neslepia Erika Vitulskienė.

Apie tamsiąją šlovės pusę ir moterų bandymus užkariauti Merūną bet kokia kaina prabilo ir pirmasis tenoro prodiuseris, kalvis, mokytojas Arūnas Valinskas: „Erika turėtų būti labai apdairi“.

Jis taip pat atskleidė, jog ne kartą Merūnui rašė žinutes, prašydamas jo neklausyti kritikų, kurie tenorą talžė visais įmanomais epitetais. „Kritiką aš pakeliu žiauriai sunkiai“, - patvirtins operos solistas.

„Aš labai džiaugiuosi, kad kiti žmonės neturi savo problemų ir leidžia sau taip drabstytis. Mes su Merūnu to sau neleidžiam, nes ir patys esame netobuli. Aš matau, kiek jis savęs atiduoda scenoje, už tai jį vis labiau myliu ir didžiuojuosi. Mano vyras auga akyse“, - didžiuojasi Erika.

Niekur negirdėta programa, širdį pakerėsiantys duetai su Rosita Čivilyte, „Lietuvos balso“ atradimu Dagna ir jaunąja kylančia žvaigžde Gabrieliu Vageliu – tai Merūno dovana visiems mylintiems tikrą balsą, tikrus jausmus. Tai koncertas, kai Merūnas Vitulskis savo gyvenimą papasakos ne tik dainomis. Koncertas bus rodomas vasario 14-osios dienos vakarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)