Šįkart meilės aistra liepsnojo Vilniaus universiteto bibliotekos Adomo Mickevičiaus muziejaus kiemelis.

Susirinkusiųjų laukė ne tik iki šiol kurta intriga, kas taps V. Matačiūnaitės partneriu prieš TV kameras. Vakarėlio svečiams taip pat buvo pristatyti ir paskutinieji „Romeo ir Džiuljetos“ dalyviai - Martynas Kavaliauskas, daugeliui pažįstamas iš projekto „X Faktorius“, Jonas Čepulis iš muzikinio realybės šou „Dangus“ ir Austėja Lukaitė, vaidinanti naujame seriale „Moterų laimė“.

„Romeo ir Džiuljeta“ – tai naujas, originalaus formato muzikinis šou, statomas pagal kultinę Kęstučio Antanėlio roko operą „Meilė ir mirtis Veronoje“.

Pirmą kartą Lietuvos istorijoje geriausi ir profesionaliausi dainininkai rungsis dėl pagrindinių vaidmenų televizijos eteryje.

Muzikinio šou nugalėtojai debiutuos moderniame roko operos „Romeo ir Džiuljeta“ pastatyme, kurio premjeros įvyks didžiausiose šalies arenose. Muzikinio šou kūrėjai – didžiulę patirtį turinčios prodiuserių kompanijos „Videometra“ ir „TymDrym“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)