„Su Martynu drauge dirbome „X Faktoriuje“. Jis vieną dieną papasakojo apie naujausią savo su Vytaru kelionių projektą ir paklausė ar ten galėtų skambėti mano muzika. Pateikiau keletą savo dainų, Marčius išsirinko. Beliko išversti į anglų kalbą“, – prisimena S. Prūsaitis, kurio daina „Home Sick“ skamba specialiame „Su būda per džiungles“ vaizdo klipe. Jį galima pamatyti čia:

„Muzika kelionėse padeda ne visuomet. Ji ypač nepageidaujama, kai kelyje praleidi daugybę valandų. Užvaldžius nuovargiui, papildoma lyrika iš ausinių ar džeržgiančio radijo imtuvo ne itin maloni. Namų ilgesio ir taip pakanka, todėl geriau tyla ir kalenantis motoras. Bet kai grįžęs dėliojiesi kadrus, geras garso takelis yra privalomas. Emocijai, nuotaikai“, – sako M. Starkus.

„Kaskart aš kreipiuosi pagalbos į savo draugus. Į tuos žmones, kurių darbai man asmeniškai prie širdies. Subjektyvu, bet projektas ir yra gana asmeniškas, todėl labai džiaugiuosi, kad nė vienas iš bičiulių iki šiol dar neatsisakė prisijungti. Ir Andrius Mamontovas, ir „Biplan“, ir M. Mikutavičius – visi jie yra skyrę dalį savo kūrybos mums. Esu jiems dėkingas. Jų dėka mūsų kelionių projektai tampa dar išskirtinesni. Šiemet su panašiu pasiūlymu kreipiausi į S. Prūsaitį, su kuriuo nemažai bendravome praėjusio sezono „X Faktoriaus“ filmavimuose. Jis nedvejodamas sutiko. Man išsirinkti dainai netgi teko garbė gyvai išklausyti įrašų studijoje jo su grupe penkių dainų koncertą. „Home Sick“ pasirodė tinkamiausia, iš karto sužavėjo, tad beliko sulaukti įrašo...“ – pasakoja M. Starkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)