M. Šedžiuvienė laidoje atskleis, kad buvo realybės šou „Kelias į žvaigždes“ gerbėja, o Vilija buvo viena favoričių. „Buvo toks vienas įvykis, aišku Vilijai nepatinka, kai aš tą įvykį jai primenu, - juokdamasi pasakos Monika. – Kadangi aš buvau jos gerbėja, teko bėgti ir prašyti jos autografo, bet buvo minia žmonių, tai ji mums pasakė, kad eitume į šoną. Po tų žodžių aš buvau lengvai įsižeidusi.“ Visgi, M. Šedžiuvienė atskleis, kad Vilijos autografą jai pavyko gauti. Lapą su parašu garsi moteris vis dar laiko namuose.

Pati V. Matačiūnaitė, nors ir nepamena M. Šedžiuvienės istorijos, džiaugiasi nauja scenos partnere ir ruošiasi įspūdingam šeštadienio pasirodymui. „Monika visą laiką yra priimama, kaip graži moteris, kad tik tai graži ir tiek, nieko daugiau nedaro. Todėl aš noriu ją subjauroti. Tokį turiu tikslą, aš jos atsiklausiau, ji neprieštarauja“, - juoksis Vilija. „Aš, jeigu nepastebėjote, visiems dalyviams leidžiu mane minkyti kaip molį, kaip jiems patogiau. Ką man pasako daryti, tą ir darau“, - pripažins Monika.

Komisijos nariai liks sužavėti merginų pasirodymu, o Giedrius Drukteinis išsakys savo nuomonę apie raganas Lietuvoje. „Žinot, kaip viduramžiais inkvizitoriai nustatydavo raganas? Iš dviejų bruožų, kurie parodo, kad Lietuvoje nėra šiandien raganų. Viena – tikra ragana yra visada graži, kaip jūs, Vilija. Antra – tikra ragana turi labai gerą humoro jausmą. Kaip paprastai, dabartinės raganos nei gražios, nei jos humoro jausmo turi.“ Komisijos narys pagirs Viliją už tinkamai pasirinktą personažą ir nepriekaištingą vaidmens atlikimą.

Merginų pasirodymo nuotraukos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)