Merginai artėjanti Motinos diena yra itin liūdna šventė, nes būdama 15-os ji neteko savo mamos. Ši visada besišypsanti ir žodžio kišenėje neieškanti garsi mergina laidoje „Valanda su Rūta“ vos prakalbus apie savo mamą apsipylė ašaromis. „Aš visada ilgiuosi mamos ir tai niekada nepraeis.“

Artėjančiai Motinos dienai skirtoje laidoje garsios mamos pasakojo ir smagias, bet ir itin skaudžias istorijas. „Po skyrybų mano sūnus liko gyventi su tėvu, aš ant jo nepykstu ir žinau, kad ateis laikas ir jis viską supras“, - su skauduliu širdyje kalbėjo buvusi atlikėjo Mundžio žmona Violeta Malevska, kuri sakė, kad jai svarbiausia, jog jos sūnus ją myli ir jo neteisia, kad jis pasirinko gyvenimą su tėvu, o ne su ja.

Garsios dainininkės Viktorijos Mauručaitės dukra Gabrielė iki šiol nebuvo susitikusi su savo tėvu. „Esu labai dėkinga savo tėvams, močiutei, kurie padėjo užauginti Gabrielę, ji turi puikią šeimą“, - sako Viktorija, kuri dukters susilaukė būdama nepilnametė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)