Mindaugas sako, kad Ispanija – antroji šalis, kurioje jam tenka gyventi: „Sunku pasakyti, ar čia yra svajonių šalis. Šiaip tikrai patinka, džiaugiuosi, kad turiu galimybę čia rungtyniauti, nes gyvenimas, gyvenimo kokybė – tikrai aukšto lygio“.

Mindaugas kartu su drauge Egle gyvena Toremolinose rajone, Malagoje, tačiau jis nėra vienintelis Lietuvos krepšininkas – čia savo namus turi ir Sabonių šeima.

„Buvo labai smagu praeitus dvejus metus, kuomet gyveno dalis Sabonių šeimos čia, tuomet tikrai nemažai bendravom, šiemet šiek tiek to trūksta, ypač, kai gyvenome visai šalia, bet nieko nepadarysi“, - apie draugystę su Sabonių šeima pasakos M. Kuzminskas.

Tačiau krepšininkas sako, kad džiaugtis šiuo rojaus kampeliu neturi daug laiko – beveik visą laika suryja varžybos ir treniruotės. Pasitaiko, kad Mindaugas namuose nebūna savaitėmis, o po treniruočių grįžta tik vėlai vakare.

Pas mus krūviai tokie, kad kažkokios užklasinės veiklos nelabai ir nori, ir jeigu grįžti namo, norisi tiesiog ramiai pabūti, paskaityti knygą, pažiūrėti filmą ar išeiti pasivaikščioti. Niekada nebuvau tas naktinių klubų liūtas ar kažkas, man to gyvenime per daug nereikėjo“, - 19 val. 30 min. laidoje KK2 šį antradienio vakarą kalbės M. Kuzminskas.

Mindaugas prisimena laikus, kuomet į jį skriejo kritikų strėlės dėl pernelyg švelnaus žaidimo. Tačiau šį sezoną Kuzia tapo monstru, kurio atakų bijo galingiausios Europos krepšinio komandos.

„Aš manau, kad ir dabar neatsiskleidžiau iki galo, ir tos galimybės žmogaus yra beribės. Tu gali kiekvieną dieną vis labiau tobulėti. Čia tikrai nėra nieko blogo, čia toks yra mano darbas. Kaip kritikuoja politikus, kaip kritikuoja kitus. Ir jeigu ta kritika pagrįsta – tikrai gali suveikti tinkamai“, - apie savo žaidimą pasakos krepšininkas.

Išskirtinius kadrus iš Mindaugo Kuzminsko rezidencijos Ispanijoje bei interviu su krepšininku žiūrėkite šį antradienį laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)