Monika Katunskytė pasakos, kad su Tomu jie susipažino prieš ketverius metus, kuomet moteris atvyko į Anglija užsidirbti bei pradėjo dainuoti. „Aš esu muzikė, jis yra prijaučiantis muzikantas. Mes pradėjome dainuoti duetus ir gimė aistra muzikai“, - laidoje sakys M. Katunskytė.

Monika ir Tomas susipažino per pirmąjį Monikos koncertą Anglijoje.„Pirmas mano koncertas buvo lietuvių bare ir Tomas pasirūpino visa įgarsinimo aparatūra. Vėliau jis pasiūlė kartu dainuoti, nes dviese daug lengviau atlaikyti ilgus koncertus. Vienam tai sunku. Pasidaviau“, - sakė M. Katunskytė.

Iš Anglijos į Lietuvą atvykęs Tomas Bagdonavičius laidoje pasakos, kad kartu su Monika kūrė ateities planus, tačiau pripažins, kad nuo meilės iki neapykantos – tik vienas žingsnis.

„Iš tikrųjų tai buvo meilė, mes kartu gyvenome, kartu kūrėme planus. O dabar... Nuo meilės iki neapykantos - tik vienas žingsnis“, - laidoje kalbės Tomas.

Tomas pasakos, kad visų santykių iniciatorė buvo Monika.

„Iš tikrųjų Monika mane „kabino“. Aš rodžiau iniciatyvą irgi, kadangi mes kartu praleisdavome daug laiko. Ir vėliau galvojau, gal tikrai verta pamėginti. Ir gavosi kaip gavosi“, - kalbės T. Bagdonavičius.

Visų nuostabai į studiją žengė ir tikroji Tomo žmona Monica, kuri pasakos, kad Monika su ja elgėsi negražiai – nuolatos rašinėjo žinutes bei siuntinėjo judviejų su jos vyru nuotraukas.

„Ji rašinėjo žinutes man tol, kol aš paleidau savo vyrą, o blogiausia buvo tai, kad ir po to, kai Tomas išėjo pas ją, ji man siuntinėdavo žinutes su judviejų nuotraukomis, kaip jie bučiuojasi, - kalbės M. Wangombe – Jei vyras vedęs, turi nubrėžti liniją ir ją gerbti. Visi vyrai gali meluoti savo žmonoms, bet moteris turi būti protingesnė.

Monika, galvok kaip vyras, veik kaip moteris“, - sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)