Daili moteris vyrą sutiko Londone, o poros jausmai įsiplieskė akimirksniu.

Monika ir jos naujasis mylimasis susitiko tame pačiame Didžiosios Britanijos sostinės bare, kur koncertuoja dainininkė.

Taip mes ir susipažinom, tiesiog labai įstrigo jo akys, šypsena. Dabar esu laiminga, aš esu tiesiog mylima ir gerbiama moteris, o man to ir užtenka“, - laidoje KK2 šį pirmadienio vakarą 19.30 val. per LNK pasakos dainininkė.

Monika laidoje taip pat pasakos ir apie nelengvą gyvenimo pradžią svečioje šalyje.

Žymioji dainininkė prisimena, kad jai tik atvykus į Londoną daugiausiai jai pagalius į ratus kišo lietuviai. Anot Monikos, čia gyvenantiems tautiečiams nepatinka atvykėliai, kurie kabinasi į gyvenimą.

„Kai tik čia atvažiavau, man buvo labai didelis šokas. Nes iš tikrųjų žmonės žiūri į akis ir tau šypsosi, o už nugaros peilį smeigia. Buvo ir tokių dalykų“, - prisiminimais dalinsis M. Katunskytė.

Moteris prieš trejus metus išvyko gyventi į Londoną, nes Lietuvoje pragyventi jau nebegalėjo – reikėjo grąžinti bankui paskolą už butą, todėl nebuvo kito pasirinkimo, tik emigruoti.

Nors Londone Monika rado ir meilę, ir puikų darbą, tačiau ją labai kamuoja tėvynės ilgesys, todėl moteris kai tik turi laisvo laiko – skrenda į Lietuvą.

Kaip gali nepasiilgti gimtųjų Šiaulių? Į porą, trejetą mėnesių tikrai bent kartą grįžtu. Leidžiu sau tai ir savo mamytę aplankau“, - laidoje pasakos M. Katunskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)