„Bohemą“ kūrė trys pasaulyje pripažinti Lietuvos menininkai: režisierė Dalia Ibelhauptaitė, dirigentas Gintaras Rinkevičius ir mados kūrėjas Juozas Statkevičius. Pagrindinius vaidmenis atlieka jauni, bet jau ne tik namie, o ir svetur pažįstami atlikėjai: Edgaras Montvidas, Joana Gedmintaitė, Asmik Grigorian, Dainius Stumbras, praneša LRT.

Pasitinkant Naujuosius šampano taurę kviečiame kelti kartu su amžinosios „Traviatos“ herojais.

Gruodžio 31 d. naktį bus rodoma Giuseppe‘ės Verdi „Traviata“, kurią prieš metus Vilniuje pastatė garsus britų režisierius Jonathanas Milleris. „Pakelkim mes taurę linksmybių...“ – nuo 22.25 val.

Kai linksmybių taurė ištuštės, prasidės aistros metas. Nuo 00.30 val. tikri argentiniečiai gros ir šoks tikrą tango. Tiesiogiai iš Argentinos sostinės – koncertas „Tango naktis“ su Buenos Airių filharmonijos orkestru, bandonijos virtuozu Federico Leopoldo ir tango legenda Mora Godoy.

Diriguojant Danieliui Barenboimui, skambės tango išgarsinę kūriniai – „La cumparsita“, „El dia que me quieras“, „Adios nonino“...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją