Šiuos filmavimus įkvėpė neseniai kino teatrus palikęs filmas „Didysis Getsbis“, kurio didingumas, pergalingos žmonių nuotaikos ir aistra gyventi labai patiko LNK naujojo sezono įvaizdžio kūrėjams.

Dizainerės kurtomis suknelėmis pasipuošė televizijos laidų vedėjos Rūta Mikelkevičiūtė, Giedrė Talmantienė, Agnė Zacharevičienė, IrūnaPuzaraitė, žinių vedėja Lina Kairytė, orų pranešėja Monika Mazaliauskaitė.

Taip pat dizainerė pasirūpino fotosesijoje dalyvaujančiais televizijos laidų vedėjais vyrais. Jiems V.Jakunčinskaitė parinko ypač prabangius smokingus bei išeiginius kostiumus, kurie puikiai derėjo prie pasipuošusių moterų.

Vieta filmavimui buvo pasirinkta neatsitiktinai. Vilniaus Gedimino prospekte esanti Lietuvos mokslo akademija, tik į ją įžengus, pribloškia prabanga ir erdvumu. Šis pastatas statytas 1906 metais ir ilgą laiką atliko centrinio Vilniaus banko funkciją. Iki šiol ši erdvė spinduliuoja pergalingu grožiu ir didingumu.

Filmavimas ir fotosesija užtruko net 12 valandų, tačiau visi kaip vienas sutarė, jog tai buvo verta puikaus galutinio rezultato.

Fotosesijos užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)