Vilniuje, Teatro arenoje filmuojamame renginyje dalyvaus daugiau nei 1000 pareigūnų iš visos šalies. Juos sveikins populiarūs Lietuvos estrados artistai ir klasikinės muzikos atlikėjai. Apdovanojimus už išskirtinius žygdarbius ginant, saugojant ir padedant šalies žmonėms, įteiks vienas žymiausių Lietuvos krepšinio trenerių Vladas Garastas, olimpinis čempionas lengvaatletis Virgilijus Alekna, tautos mylimas kunigas Ričardas Doveika ir kiti garbūs renginio svečiai.

Legendinis tenoras Virgilijus Noreika įteiks ne tik apdovanojimą, bet muzikinę dovaną renginio svečiams bei televizijos žiūrovams. Solistai Vaidas Vyšniauskas, Liudas Mikalauskas ir Vaida Genytė, dainininkai Arvydas Vilčinskas, Irūna Puzaraitė, Stano, Natalija Bunkė ir Katažina Nemycko, aktoriai Marius Jampolskis bei Ramūnas Rudokas atliks publikos pamėgtus estrados ir klasikinės muzikos kūrinius, o juos lydės šmaikštūs, specialiai šiai progai sukurti siužetai apie griežto, statutais apriboto ir nevaržomo šou pasaulių susidūrimus...

Renginį, kuriame netruks muzikos, neišdildomų šventinių akimirkų bei puikių emocijų, ves televizijos laidų vedėjai Živilė Vaškytė ir Rolandas Vilkončius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)