Kitąmet bus dešimt metų Liucinos įkurtoms desertinėms – atrodytų, puiki proga švęsti... Tačiau šoktelėjus produktų, elektros kainoms daugelis smulkiųjų verslininkų ėmė abejoti ateitimi, ir svarstyti apie veiklos stabdymą, rašoma LNK pranešime spaudai. Sąskaitos už elektrą, Liucinos skaičiavimais, jai padidėjo net tris kartus.

„Gavę pirmą sąskaitą pasitikrinome, ar tikrai čia mums laiškas atėjo, ar tas gavėjas, nes tai tikrai žiauru, bet nuryji, pavedimą padarai, ir galvoji, kaip toliau tęsti veiklą“, – pasakoja Liucina.

Moteris teigia nesanti iš tų, kurie gavę pirmąsias sąskaitas ruošiasi blogiausiam.

Pasak Liucinos, tai ne pirmas ir ne paskutinis sunkmetis, kurį teks įveikti... Ji iki šiol prisimena kelerius metus užsitęsusią koronaviruso pandemiją, kai paskelbus karantiną kuriam laikui užsidaryti buvo priversti daugelis verslų.

Kas iš garsių pramogų pasaulio žmonių prisipažino jau galvojęs apie verslo uždarymą? Kodėl ilgametis garsenybių fotografas ėmėsi elektriko specialybės? Ir kam garsiems žmonėms negaila pinigų net tuomet, kai jų labai trūksta? Jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Nuo... Iki...“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją