Specialiai „Didžiųjų pokyčių“ projektui buvo suburta geriausių tos srities profesionalų komanda. Garsiausi Lietuvos plastinės chirurgijos specialistai su Dariumi Radzevičiumi priešakyje projekto herojams darys plastines ir rekonstrukcines operacijas bei kūno linijų korekcijas. Akių regėjimo klinikos specialistai privers visam laikui pamiršti storiausius akinius ir įgyvendins svajonę matyti pasaulį savo akimis. Odontologijos specialistai su profesoriumi Algimantu Antanu Šurna priešakyje padovanos akinamo baltumo holivudinę šypseną, o kosmetikos ir grožio procedūros atgaivins jūsų kūnus ir sielas.

„Šis projektas yra labai svarbus daugybei žmonių, išgyvenančių dėl savo išvaizdos. Šio projekto dėka vyrai ir moterys supras, kokia yra plastinės, estetinės chirurgijos, kosmetologijos, dietologijos, odontologijos ir kitų sričių specialistų galia. Visos pastangos bus skirtos tam, kad žmogus atsikratytų vidinių kompleksų, susijusių su išvaizda, ir pradėtų naują gyvenimą. Visos dalyvių problemos bus išspręstos, nesvarbu, kiek tai kainuotų pinigų ir užtruktų laiko, – sako medicinos daktaras, klinikos „Sugihara“ plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos specialistas D. Radzevičius. – Aš savo darbe vadovaujuosi dviem svarbiausiais kriterijais – saugumu ir natūralumu, todėl šiame projekte labai svarbu ne tik plastinė chirurgija, bet ir kitų specialistų darbas. Kosmetologai, įvaizdžio konsultantai, dermatologai, vizažistai, asmeniniai treneriai – visi susivienys tam, kad projekto dalyviai galėtų atversti naują gražaus savo gyvenimo puslapį.“

Projektas „Didieji pokyčiai“ įgyvendins ir karščiausias dalyvių svajones turėti tobulo grožio holivudines šypsenas bei padės atsikratyti nuo pat vaikystės juos persekiojusių kompleksų. Profesionalus dantų balinimas lazeriu, įvairios chirurginės procedūros, modernus dantų protezavimas, kreivai išdygusių dantų bei sąkandžio korekcija – tai tik dalis odontologinių paslaugų, padarysiančių jūsų šypsenas tobulas.

Odontologijos profesorius A.A. Šurna, turintis bene didžiausią patirtį ir kvalifikaciją Lietuvoje šioje srityje ir dirbantis su ypač sunkiais atvejais, vadovaus odontologijos specialistams ir dirbs su kiekvienu projekto dalyviu atskirai. Visa tai tam, kad dalyvių veidus papuoštų akinamai spindinti šypsena.

Šarūnas Navickis, kurio parašytas knygas kaip karštas bandeles iš knygynų išgraibsto siekiančios žūtbūt sulieknėti moterys, taip pat prisijungė prie projekto „Didieji pokyčiai“ komandos. Jis dirbs individualiai su kiekvienu projekto dalyviu, tam, kad jie ir pasibaigus realybės šou galėtų džiaugtis savo išvaizdos pokyčiais.

Labai svarbi projekto specialistų komandos dalis – 12 žinomiausių Lietuvos stilistų ir dizainerių. Burtų būdu kiekvienam dizaineriui atiteks vienas projekto dalyvis, kurio įvaizdį reikės pakeisti iš esmės ir visiems laikams.

Projekto „Didieji pokyčiai“ didžioji intriga: po skalpeliu kartu su laimingaisiais dalyviais gulsis ir Lietuvos garsenybės. Žinomi žmonės ryžtingai atsiduos profesionalų rankoms tam, kad iš projekto išeitų tobulos išvaizdos ir savo pavyzdžiu galėtų įkvėpti kitus dalyvius ekstremaliems išvaizdos pokyčiams.

Projekto vedėja pasirinkta „Mis Lietuva 1996“ Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, kuri neslepia, jog pati anksčiau yra ryžusis gultis po skalpeliu ir pasidaryti krūtų didinimo operaciją. Pasak D. Anužytės, tai buvo būtinybė, ne – kaprizas, ir ši operacija yra viena iš priežasčių, dėl kurių šiuo metu ji jaučiasi puikiai.

„Žmonių požiūris į plastines operacijas keičiasi – pradedama suprasti, jog plastikos chirurgai įveikia labai nemenkas žmonių bėdas, trukdančias jiems normaliai gyventi, padeda atsikratyti kompleksų ir jaustis visaverčiu žmogumi, – sako būsimo projekto vedėja D. Anužytė. – Šio projekto dalyviai per gyvenimą galės eiti aukštai iškėlę galvas.“

Žmonėms gyvenimą pakeisiantis projektas jau įsibėgėja. Žiūrovai, su nekantrumu laukiantys, kada galės išvysti projektą „Didieji pokyčiai“, yra kviečiami patys pildyti anketas, tapti projekto dalyviais ir didžiuosius pokyčius patirti patys. Laidos dalyvio anketą rasite TV3 televizijos interneto svetainėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją