Jau šį sekmadienį žiūrovai išvys visus sužavėsiantį oro akrobatą, išgirs kūrinį, kuris bus skirtas mirusiam draugui, įsimylėjusį rokerį, netikėtą improvizaciją ir net šokius aplink stulpą! Vieną įspūdingiausių pasirodymų surengs šokėjų pora Violeta DaQueen ir Augi. Vilniuje gyvenantys įsimylėjėliai surengs šou, kuris nepaliks abejingų. „Pasistengsime parodyti labai aukštą gatvės šokių lygį. To televizijoje dar nesu matęs“, – tokį drąsų pareiškimą prieš lipdamas į sceną pareikš Augi.

Šokėjai susipažino studijoje, mokydamiesi šokti, o praėjus šiek tiek laiko krito vienas kitam į akį. „Kartu esame jau ilgai. Ir Augustinas padarė lemtingą žingsnį. Mes čia atėjome su tikslu – ne tik parodyti, ką mokame, bet ir laimėti. Mums labai trūksta lėšų vestuvėms, tad norime joms užsidirbti“, – rodydama į kamerą sužadėtuvių žiedą kalbės Violeta.

Ar pora yra verta laimėti 10 tūkstančių eurų spręs projekto teisėjai ir žiūrovai. Pora išsiskirs savo talentu šokti, scenine apranga. Ant scenos šokėjai sukels tikrą jausmų ir emocijų audrą. „Puikiai atrodote“, – girs gatvės šokių šokėjus Saulius Urbonavičius-Samas.

24 metų Violeta ir 20 metų Augi ir ant scenos neslėps savo jausmų – meiliai laikysis už rankų ir pažadės Lietuvai prigimdyti daug vaikų.

Po pasirodymo teisėjai plos atsistoję, o šokėjai puls vienas kitam į glėbį. Violeta, sujaudinta tokio salėje sėdinčių žiūrovų palaikymo, šluostysis jaudulio ašaras.

„Kiek emocijų, kaip gera, kai žmonės tai daro nuoširdžiai. Viskas spindi iš jūsų akių, jūsų kūnai fantastiški. Aš šoke“, – sakys S. Urbonavičius-Samas. „Man labai patiko jūsų originali choreografija. Jūs tikri talentai“, – jau sekmadienį laidoje kalbės režisierė Dalia Ibelhauptaitė. „Ši gatvės romantika man nepaprastai patiko. Pirmą kartą matau reginį, kur viskas yra aišku nuo pradžios iki pabaigos“, – gražių žodžių negailės Naglis Šulija.

„Ar galiu greitai kai ką pasakyti? Šiandien Augustino mama pirmą kartą gyvai pamatė, kaip jis šoka“, – stovėdama ant scenos kalbės Violeta, o Augustino mama nesuvaldys emocijų ir apsiverks. „Jūsų sūnus labai talentingas ir turi fantastišką“, – sakys Samas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)