Superfinale pasirodys „MeGusta V-Team", „Diamonds show", „Viduramžiai.lt", Izabelė Kuzelytė, „Aušrinė", „Sunny", Edgaras Kerpė, studija „RED", „Skillz", Eglina Aleksandravičiūtė.

Du dalyviai į superfinalą deleguoti interneto vartotojų ir teisėjų sprendimu. Po kiekvieno pusfinalio žiūrovai galėjo balsuoti papildomame balsavime ir savo balsais sugrąžinti į „Lietuvos talentų" pusfinalio neįveikusius dalyvius. Daugiausiai balsų sulaukė iliuzionistas Anton Lavrentjev. Jis iš karto pateko į superfinalą. Antroje vietoje atsidūrė Auggi & Violeta DaQueen. Trečioje vietoje – operos balsais žiūrovus sužavėję Aušra ir Jonas. Teisėjai nusprendė, kad vertesni superfinalo yra Aušra ir Jonas, skelbiama pranešime spaudai.

Sužinojęs apie tai, kad pateko į superfinalą, A. Lavrentjev nenustebo. Iliuzionistas teigė, kad tikėjosi tokio palaikymo, nes jo pasirodymas „Youtube.com" puslapyje surinko bene daugiausiai peržiūrų. Pasiruošti superfinalui Anton turėjo mažiausiai laiko, todėl kiekviena minutė – gyvybiškai svarbi.

„Iš pradžių turėjau planą pritraukti sentimentalių žiūrovų balsus banalios dramos pagalba. Kaip, pavyzdžiui, pasipiršti scenoje... Bet po to pamačiau, kad praeina tik šokėjai. Ir nusprendžiau pasirodyti kaip visada – palinksminti ir nustebinti stipriais triukais, o ne pigiais dalykais", – sako A. Lavrentjev.

Gerąją naujieną išgirdę Aušra ir Jonas neslėpė nuostabos. Duetas širdyje tikėjosi sulaukti palaikymo, tačiau žiūrovų ir teisėjų meilė suteikė labai daug gerų emocijų. Aušra net verkė iš džiaugsmo, o Jonui teko ją raminti.

Oro akrobatė Izabelė Kuzelytė daro viską, kad tik pakiltų aukščiau nuo žemės. Tai, kas kitiems įvaro panikos priepuolį, jai – malonumas. Iš pradžių jai sunkiai sekėsi susidraugauti su šiuo talentu, tačiau sunkus darbas davė vaisių. Pasirodymo metu mergina kalba kūno kalba, kurią suprastų visas pasaulis. „Esu iššūkių žmogus. Kiekviena pasirodymo metu žinutė yra skirtinga. Šį kartą bus žinutė, kad tu gali viską bet kokia kaina", – kalba mergina, atrankų metų sulaukusi auksinio mygtuko.

Šokėjas Edgaras Kerpė į sceną žengs turėdamas visą gerbėjų armiją. Talentingas jaunuolis sako, kad jam svarbiausia yra emocija, o tai, ką jis šoka scenoje, išgyvena savo viduje. Kai atrankoje vedėjai paspaudė Edgarui auksinį mygtuką, jis iš laimės krito ant žemės. „Superfinale aš pasidalinsiu dar viena žinute, kuri gal bus aktuali žmonėms. Tai, ką tu kuri ir darai, gali tapti realybe ir tai gali išsipildyti", – sako vaikinas.

Studiją „RED" į projektą atvedė jų vadovė. Šokėja prieš devynerius metus pati bandė laimę „Lietuvos talentuose" ir vadina tai viena geriausių patirčių ir įvykių. „Norėjau, kad kad jie tą patį patirtų. Pajustų tas emocijas ir pabūtų toje scenoje", – sako vadovė, pasibaigus pusfinaliui dvi dienas verkusi iš laimės, kad jos mokiniams pavyko sužavėti visą Lietuvą. „Superfinalui mes paruošėme tokį pasirodymą, kuriame pamatysite mus, mūsų vidų, išgyvenimus, širdis ir istorijas", – sako „RED" vadovė.

Šokių kolektyvas „Aušrinė" – Alytaus pasididžiavimas. Pasirodyti puikiai pusfinalyje merginoms nesutrukdė net lūžusi koja. Taip nutiko Rugilei, kuri šoko sukandusi dantis. Projekto dalyvė tikino, kad negali pavesti kolektyvo, nes jis yra per daug brangus. 17 metų gyvuojantis kolektyvas „Aušrinė" superfinale pasirodys jau trečią kartą.

Šokių kolektyvas „Megusta V-Team" neslepia – atėję į projektą jie nesitikėjo sulaukti tiek daug palaikymo iš teisėjų. O M. Mikutavičiaus paspaustas auksinis mygtukas privertė tiesiog klykti iš laimės. „Lietuvoje turi būti ne tik krepšinis. Norime, kad į šokius visi pradėtų žiūrėti iš kitos pusės. Todėl stengiamės kažką daugiau padaryti", – sako šokėjai.

Gimnastės „Diamonds show" superfinalui ruošėsi vadovės namuose. Merginos repetuoja kambaryje, namo kieme – kaimynai prisižiūri visko. Deimantinės mergaitės į superfinalą patenka jau trečią kartą. Tačiau tai nėra atsitiktinė sėkmė. Tai – tikrų talentų ir daugybės treniruočių darbo vaisius. „Užsikėlėme kartelę dar aukščiau. Ruošiame daug staigmenų tiek žiūrovui, tiek pačios sau. To anksčiau niekada nedarėme", – intriguoja merginos.

Gatvės šokių studija SKILLZ nori parodyti visai Lietuvai, kad gatvės šokiai yra ne tik choreografija, bet ir gyvenimo būdas. Tai yra tai, be ko šokėjai negali gyventi ir ką labai myli. „Superfinale atnešime labai daug energijos į sceną. Kaip sakėme pačioje pradžioje – esame tikra energijos bomba", – tikina šokėjai.

Grupė „Sunny" iš Kauno dainuoja nuo mažų dienų. Superfinale tikimės padaryti savo geriausią variantą. Norime pateikti geras emocijas tiek žiūrovams, tiek teisėjams. „Esame aukštumose ir mes pažadame – nustebinsime jus finale", – sako jaunieji atlikėjai.

Eglina Aleksandravičiūtė nustebino į pagalbą pasikvietusi vieną artimiausių žmonių – seserį. Ir tai pasiteisino – pasirodymas buvo labai gražus. Tačiau išgirdusi, kad pretenduoja į superfinalą, Eglina labai nustebo. „Kažkur giliai pagalvojau, kad būtų smagu. Bet nemaniau, kad sulauksiu tokio didelio palaikymo. Dėl to pasaulis tapo dar smagesnis", – kalba Eglina.

Nors pusfinalyje visi tikėjosi išvysti viduramžių dvasia alsuojantį pasirodymą, „Viduramžiai.lt" nustebino visus. Itin sudėtinga idėja pasiteisino – kolektyvas patiko tiek žiūrovams, tiek teisėjams. Deja, bet projekto dalyviai neatskleidžia, kaip jiems pavyko šis numeris. Superfinale „Viduramžiai.lt" žada pateikti dar didesnę staigmeną. „Bus ugnies, pirotechnikos ir sprogimų", – apie pasirodymą kalba kolektyvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją