LNK projekto „Lietuvos superšefas“ nugalėju tapęs A. Petronis neslėpė, kad laimėjęs jautėsi jau sulaukęs tokio L. Čepracko pasiūlymo. Po pergalės projekte vaikinas taip pat nedaugžodžiavo ir jau mąstė apie tolesnius darbus.

„Jaučiuosi gerai, esu patenkintas savimi, nes pasiekiau savo užsibrėžtus tikslus – dabar svarbiausia bus stengtis ir toliau tobulėti“, - kalbėjo naujasis Lietuvos Superšefas.

Arnas Petronis

„Įdomiausia tikrai buvo pirmoji laida, nes tada visai neįsivaizdavau, kas manęs laukia, kaip čia viskas vyks, ar išvis pavyks išlikti po pirmos laidos. Tačiau sulig kiekvienu filmavimu mano pasitikėjimas savimi augo“, - kalbėjo A. Petronis.

Nugalėtojas pripažino, kad sunkiausia buvo likus trise su dviem profesionalais – Ignučiu Klimavičiumi bei Nikita Konev.

„Manau, kad ta laida gaminimo prasme buvo sudėtingiausia. Tiek Nikita, tiek ir Ignutis buvo stiprūs varžovai, abu – tikri profesionalai, ir tikrai negalvojau, kad pavyks prieš juos laimėti“, - kuklinosi A. Petronis.

Didžiajame „Lietuvos superšefo“ finale A. Petronis susikovė su profesionaliu šefu Gediminu Albrichtu bei architektu Andriumi Baleženčiu. Pastarasis išplėšė antrąją vietą – tai paaiškėjo susumavus komisijos balsus. Finale dalyvius vertino Lietuvos someljė asociacijos prezidentas Arminas Darasevičius, aktorė Dalia Michelevičiūtė, stilistas Mantas Petruškevičius, daininkė Gintarė Karaliūnaitė – Canuel ir aktorius Mantas Stonkus.

Išrinkus projekto nugalėtoją, laida „Lietuvos superšefas“ į LNK eterį grįš gerokai atsinaujinusi – šįkart pirmąsias vietas užėmę A. Petronis ir A. Baležentis mes iššūkį pačiam savo mokytojui L. Čeprackui.

Verta paminėti, kad jis pats virtuvėje neturės teisės nieko liesti, o savo komandai, kurioje kiekvieną šeštadienį dalyvaus vis kita žinomų žmonių pora, galės padėti tik patarimais.

Ar dabar L. Čepracko svečiams pavyks atskirti, kuriuos patiekalus gamino patyrę kulinarai, o kuriuos – pirmą kartą vieną ar kitą receptą matančios žvaigždės su L. Čepracku priešakyje?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)