Be to, scenoje svečių teisėmis pasirodė ir Lietuvos, Europos bei Pasaulio sportinių šokių čempionė Edita Daniūtė ir grupės „Rebelheart“ lyderis Darius Mickus. Pora po kelių savaičių taip pat įsilies į „Žvaigdžsių duetus“.

Operos tenoras Merūnas į duetus sugrįžo po metų pertraukos. Trečiajame projekto sezone jis dainavo drauge su politiko Artūro Paulausko žmona Jolanta Paulauskiene. Šįkart į sceną Merūnas atsivedė Prezidentūros teisininkę Rūtą Pentiokinaitę.

„Smagu, kad Rūtos balso galimybės leis klausytojams dovanoti daug sudėtingų ir gražių dainų iš klasikinio repertuaro, miuziklų. Stengiamės rinktis mažai girdėtus kūrinius“, - sakė Merūnas.
Merūno ir Rūtos pora „Žvaigždžių duetų“ scenoje debiutavo daina „The Prayer“ .

Į projekto dalyvių gretas antradienį įsiliejo ir LNK talentų šou nugalėtojas Ilja Aksionovas bei jo mokytoja Vita Pimpienė. Praeitą šeštadienį pora scenoje pasirodė svečių teisėmis, o šiandien šou dalyviais tapo oficialiai.

R. Kirilkinas ir J. Skonas - DELFI nuotraukų galerijoje:

Pirmą kartą „Žvaigždžių duetų“ scenoje pasirodymą surengė išsiskyrusių homoseksualų pora – Ruslanas Kiriklinas ir buvęs jo vyras Jarmo Skonas. Nors pats R. Kirilkinas dar prieš metus žurnalistams pasakojo apie oficialiai nutrauktą jo ir Jarmo partnerystės sutartį, tvirtino, jog su buvusiu partneriu jie likę daugiau nei gerais draugais. Ruslano bičiulių tvirtinimu, yra nemažai šansų, jog poros jausmai atgims iš naujo.

Žinomas dainininkas dar prieš lipdamas į sceną DELFI atvirai papasakojo, kaip jaučiasi ir ko tikisi dar sykį lipdamas į „Žvaigždžių duetų“ sceną. Ruslanas neslėpė besidžiaugiąs gyvenimo jam suteikta galimybe vėl drauge būti su Jarmo.

„Jaučiamės puikiai. Kaip dar galėtų jaustis žmonės, kurie vienas kito pasiilgo, seniai vienas kito nematė ir ką tik susitiko? Mes konkuruosime su visomis duetų poromis, galbūt konkuruosime ir vienas su kitu. Iš tiesų bus daug jaudulio ir adrenalino. Pažadu, jog tikrai bus į ką pažiūrėti. O ar publika mus palaikys, spėlioti nesiryžtu, tiesiog tą spręsti palieku žiūrovams“, – prieš lipdamas į sceną DELFI atviravo Ruslanas.

Vos išėję iš studijos Ruslanas ir Jarmo fotografų buvo paprašyti pozuoti apsikabinus. Tokiam žiniasklaidos atstovų pasiūlymui R. Kirilkinas paprieštaravo. Esą jiedu su Jarmo dirba tik scenoje.

Filmavimo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją