Damos artėjančioje laidoje iš savo rankinių trauks paskutinius ginklus. Irena iš Dzūkijos savo sukurtą himną apie projektą drauge su “Strėlių” komanda įrašys profesionalioje garso įrašų studijoje. Joms padės vokalo meistras Deivis ir kitos Lietuvos žvaigždės, o muziką kuria Lukas Pačkauskas.

Be to, laidos mėgėjų laukia ir kitos komandos pasirodymas – “Plaštakių” vizitas į Andželikos Cholinos spektaklį „Tango in Fa“ ir labai nuoširdus damų pokalbis su pačia choreografe bei jos mama.

„Lietuvos perlų“ damos šio šeštadienio vakarą pateiks dar daugiau staigmenų. Jos visą projekto laiką su choreagrafu Šarūnu Kirdeikiu ruošė savo pasirodymus. Ir štai atėjo laikas juos pristatyti. Visiškai pasikeitusios moterys, su dideliu nerimu, parodys tai, dėl ko taip ilgai plušo šokių salėje.

Kurioms damoms teks atsisveikinti su projektu „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“, o kas iškart papuls į taip trokštamą finalą, TV3 žiūrovai per tiesioginį balsavimą sužinos šį šeštadienį, spalio 31 dieną, 17.40 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją