Iškilmingoje ceremonijoje, kuri kasmet sulaukia verslo visuomenės, politikų, nusipelniusių Lietuvai asmenų ir TV3 žiūrovų susidomėjimo, jau aštuntą kartą bus pagerbti tie, kurie savo kilniais ir tyliais darbais, didvyriškais poelgiais, drąsa ir begaliniu pasiaukojimu keičia mūsų gyvenimus, mūsų šalį ir net pasaulį.

„Tai nepaprastai dvasingas, pozityvus patriotinis projektas, kuris TV3 eteryje gyvuoja jau aštuonerius metus ir kasmet yra labai laukiamas. Ko gero, tai ta viena diena metuose, kai deramai didžiuojamės paprastais žmonėmis, kurie gelbsti gyvybes, neša šviesą, ištiesia ranką, kai jos labiausiai reikia“, – sako projekto „Lietuvos garbė 2013“ ir TV3 Žinių vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva.

Lietuvos garbingiausius tradiciškai rinks „Lietuvos garbės 2013“ komisija – garsūs Lietuvai nusipelnę žmonės.

„Per septynerius projekto metus iškilminguose apdovanojimuose už kilnius darbus jau pagerbti 69 žmonės iš Lietuvos ir pasaulio: už išgelbėtas gyvybes, priglaustus vaikus, už mokslinius atradimus ir pasiaukojamą darbą, už paramą mūsų emigrantams apdovanotas ir Jungtinės Karalystės Norfolko konsteblis Gary Pettengelis. Daugybė kasdienių, gyvenimiškų ir kartu stebuklingų istorijų kasmet pasiekia mus laiškais ir internetu, – pasakoja projekto „Lietuvos garbė 2013“ ir TV3 Žinių vedėjas Rokas Petkevičius. – Šie metai ne išimtis – geri darbai nelieka nepastebėti ir tikrai turėsime kuo didžiuotis.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)