„Jeigu dievas galėtų kalbėtis su manimi, norėčiau, kad jis kalbėtų Anyanyos balsu“, – komplimentų Anyanyai negailėjo Justinas Jarutis, o Anyanyos mokytojas Benas Aleksandravičius paprašė žiūrovų nepamiršti, kad „Lietuvos balsas“ yra ne apie tai, iš kur yra dainuojantis dalyvis, o apie tai, kurio iš jų balsas papirko Lietuvos širdis. Aš esu jaunas žmogus ir labai tikiuosi, kad Lietuva ir jos rytojus yra gražus, kad esame draugiški bei svetingi. Man tai yra labai svarbu ne tik kaip mokytojui, bet kaip ir žmogui gyvenančiam Lietuvoje“, – sakė Benas.

Įtampą po ankstesnių suklupimų projekte atlaikė ir charizmatiškoji Beata Beatričė.

„Beata parodė, koks būna ir koks gali būti atlikėjo kelias. Kiekvienas gali būti nugrimuotas ir aprengtas, bet reto atlikėjo atveju galime pažinti tikrąjį jį: jo trapumą ir vidų“, – apie dar savo vieną superfinalistę atviravo Benas, o paprastai šypsenos neprarandantis Rolandas Mackevičius pripažino, kad dar vieną į superfinalą išėjusi dalyvė Vakarė net jam, visko mačiusiam projekto vedėjui, sukėlė ašaras ir šiurpuliukus.

Nesibaigiančią žiūrovų euforiją sukėlė ir prie baltutėlio fortepijono sėdęs Sidas, kuriam arenos ovacijos skambėjo net du kartus.

„Sidai, nusiim ausines ir išgirsk tai dar kartą: tu to nusipelanai“, – paragino Benas.

Superfinale keturi finalistai atliks savo nokautų dainą duete su mokytoju: ar jiems taip taps iššūkiu, ar tramplinu į laimėjimą LNK žiūrovai galės pamatyti jau netrukus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją