Kartu su vedėju Žygimantu Barysu ant raudonojo kilimo kalbinsime ryškiausias vakaro žvaigždes, mokytojus, atlikėjus, prodiuserius, buvusius dalyvius ir kitus žinomus pramogų ir muzikos pasaulio veidus, įėjusius į projekto dešimtmečio istoriją. Jie neišvengs ir nejaukių klausimų, o mes atskleisime paslaptis, kurių neištransliuoja televizijos kameros.

„Jaučiuosi gerai, jaudinuosi. Šventinis sezonas labai jautėsi, tikriausiai jis stipriausias ir dalyvių atžvilgiu“, - sakė vienas mokytojų Justinas Jarutis.

„Labai džiaugiuosi savo komanda“, - sakė Benas Aleksandravičius-ba.

„Visais savo dalyviais labai tikėjau, labai gaila tų, kurie iškrito. Maniškiai nesijaudina, jie profai. Aš taip pat nesijaudinu. Bus įdomu pažiūrėti, kas laimės“, - sakė Monika Liu.

„Su jauduliu laukiu pradžios. Nuo pat ryto tas jausmas, ne visada taip būna. Pas mane finale net keturi dalyviai ir jie labai verti to superfinalo. Neduosiu šiandien jokių patarimų, jau užknisau turbūt juos su tuo, jie jau viską žino. Neturiu jokio pojūčio, kas laimės, šiandien nuostabi šventė, mėgaujuosi akimirka“, - sakė Mantas Jankavičius.

Pagrindinė projekto stilistė Milda Metlovaitė teigė, jog drabužiai dalyviams bei mokytojams keliavo iš įvairių pasaulio šalių, taip pat užsiminė, kad vienas įvaizdis „Lietuvos balso“ superfinale kainavo net 10 tūkstančių eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją