Po pirmojo superfinalo kovos raundo iš projekto pasitraukė Goda. Iki pergalės sėkmės ir žiūrovų balsų pritrūko ir Dagnai - ji taip pat turėjo pasitraukti iš tolimesnės kovos.
"Lietuvos balso" finalas

Po Pauliaus ir Monikos superfinalo muzikinės dvikovos paaiškėjo, kad „Lietuvos balso“ nugalėtoju tapo Ingos ir Arūno Valinskų mokinys P. Bagdonavičius. 

Jis tapo neabejotinu televizijos projekto nugalėtoju - už jį buvo atiduota beveik 70 proc. visų televizijos žiūrovų balsų. „Lietuvos balso“ nugalėtojui atiteko ne tik garbingas titulas, bet ir 100 tūkst. litų vertės prizas.

„Džiaugiamės prisidėję prie šio jauno žmogaus savęs kūrimo. Jis iš tų, kurie klauso ir išgirsta patarimus, mokosi. Galbūt ne viskas pavyksta taip, kaip tikisi, tačiau potencialas yra didžiulis. Manome, kad vienas kelių, atvedusių Paulių į pergalę buvo tas, kad jis pasinaudojo patarimu dainuoti lietuviškai. Jis atrakino žiūrovų širdis, tad jo trofėjus skirtas ne tik jam – tai bendra jo artimųjų, draugų ir visų gerbėjų pergalė“, − džiaugsmo neslėpė ir P. Bagdanavičiaus mokytojai Inga ir Arūnas Valinskai.

„Labai dėkoju visiems tiems, kas už mane balsavo. Tai ir yra mano laimėjimas“, - sakė antroji muzikiniame projekte likusi M. Linkytė.
Paulius Bagdanavičius

Šou superfinalo pradžioje scenoje žiūrovai išvydo grupę SEL, o jos lyderis Egidijus Dragūnas hitą „Tavo akyse“ atliko su „Lietuvos balso“ superfinalininke Dagna. Koncerto pabaigai SEL paruošė dainą „Nes aš tik vėjas“.

E. Dragūnas aktyviai palaikė savo kompanjonę ir ragino žiūrovus balsuoti už ją ir, žinoma, už jį patį. "Aš būtinai lauksiu, kol baigsis laida ir mes su ja galėsime eiti atšvęsti", - sakė jis.

Deja, bet E. Dragūno palaikymas Dagnai nepadėjo.
Egidijus Dragūnas ir Dagna
Katažina Nemycko su savo mokine ir superfinalininke Goda visus nukėlė į nuotaikingus auksinės estrados laikus su legendine daina „Gera“.
Goda ir Katažina

Įspūdingą pasirodymą šįvakar su savo šokėjų trupe surengė Donatas Montvydas. Pirmą kartą televizijos eteryje nuskambėjo naujausias jo singlas „Iškelk rankas“, sumiksuotas su intymia balade „Parodyk man kitaip“. 

Žiūrovai taip pat išgirdo ir D. Montvydo duetą su jo mokine M. Linkyte. Inga Valinskienė jausmingam duetui pakvietė vienintelį „Lietuvos balso“ ketveriukės vaikiną P. Bagdanavičių. 


Superfinalo dalyviai atliko po dvi solines dainas – geriausias savo dainas „Lietuvos balso“ sezone ir naujausius, specialiai jiems tarptautinės talentų agentūros „Global Music & Talent Agency“ sukurtus ir įrašytus singlus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (542)