„Sveikame kūne – sveika siela. Esu tuo įsitikinęs, todėl jau seniai sportuoju. Gal nuo 11 klasės“, – apie savo pomėgius pasakoja pašnekovas.

Šiuo metu Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre dirbantis solistas keturis kartu per savaitę eina sportuoti į sporto klubą. Taip pat vaikinas prisipažino, jog kaip ir daugelis aukštų lietuvaičių jis anksčiau žaidė krepšinį, tačiau po vienos pėdos traumos šią populiarią sporto šalą turėjo apleisti ir ją iškeisti į sporto salę bei baseiną.

„Užsiimu lengvu fitnesu. Sporto salė, treniruokliai, svarmenys, baseinas ir pirtis. Bet visą tai darau dėl geros savijautos. Žinoma, rezultatas veidrodyje taip pat svarbus. Stengiuosi išlaikyti proporcijas, nes esu aukštas“, – teigia klaipėdietis.

„Lietuvos balso“ dalyvis nemano, jog gera išvaizda ir ištreniruotas kūnas būtinybė jo darbui teatre. R. Spalinskas pabrėžia, jog tuo, kuo jis užsiima, nepadeda dainavimui, tačiau gera fizinė forma padeda užtikrintai jaustis ant scenos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)