Koncertą pradėjo "Lietuvos balso" mokytojų atliktas himnas. Pirmąją į sceną šou vedėjas Vytautas Rumšas pakvietė Neringą Šiaudikytę. Ji pasirodė drauge su šokėjų grupe. Mergina atskleidė, jog dėl darbų "Lietuvos balse" jai teko palikti gimtąjį miestą Kauną ir persikelti į Vilnių. Po pasirodymo Neringa sulaukė mokytojų komplimentų.

Antroji scenoje pasirodė Giedrė Smolskaitė. Jos pasirodymą E. Sipavičius apibūdino kaip energingą.

Tretieji, scenoje užgriežę dviem smuikais - Aleksanderis Rybakas ir Valerija Iljinaitė. Vos pasirodę scenoje jiedu užbūrė "Pramogų arenos" publiką, kuri, besibaigiant jų bendram kūriniui, palydėjo juos audringomis ovacijomis.

Ketvirtoji - Erika Astrauskaitė. Po atlikėjos pasirodymo ne vienas "Lietuvos balso" mokytojas sakė išspaudęs ašarą.

Penktasis scenoje pasirodė Mantvydas Čiuplys. Po Mantvydo scenoje suspindo Julija Jegorova. Ji pasirodė drauge su savo mokytoja Violeta Tarasoviene. Šv. Velykų rytą Julija naujienų portalui DELFI duotame interviu prisipažino atsikračiusi 18 kilogramų ir atskleidė svajojanti atsikratyti dar penkių.

Šeštoji scenoje pasirodė panevėžietė Marija Čepukaitytė. Po jos - Valerija Iljinaitė. Valeriją scenoje keitė Gabrielius Vagelis.

J. Jegorova "Lietuvos balso" scenoje sekmadienį pasirodė du kartus. Pirmąjį - drauge su V. Tarasoviene. Po antrojo atlikėjos pasirodymo "Pramogų arenos" publika jai skyrė audringas ovacijas.
E. Sipavičius panoro su Julija kalbėti atsistojęs. Mokytoją atlikėja sužavėjo dar muzikinėse dvikovose.

"Tu kuri meną scenoje. Julija, tu esi nuostabi", - kalbėjo E. Sipavičius.

"Negražbyliausiu. Noriu tau padėkoti, kad esi mano komandoje", - vos sulaikydama ašaras po J. Jegorovos pasirodymo kalbėjo V. Tarasovienė.

Po dalyvių pasirodymų scenoje, interaktyviajame kambaryje juos kalbino vienas iš trijų projekto vedėjų Žygimantas Barysas.

Susumavus TV žiūrovų balsavimo rezultatus, išaiškėjo nugalėtojai. Daugiausiai žiūrovų balsų V. Tarasovienės komandoje surinko Erika ir Julija, mažiau - Marija ir Neringa. Kurią pašalinti iš šou, sprendė V. Tarasovienė ir Vilius Tarasovas. "Lietuvos balse" jie paliko Neringą Šiaudikytę.

Daugiausiai žiūrovų balsų Merūno komandoje surinko Giedrė Smolskaitė ir Gabrielius Vagelis. Merūno dilema - pašalinti Mantvydą ar Valeriją. Projekte jis paliko Valeriją.

Tiesa, nuo praėjusio penktadienio iki sekmadienio vakaro naujienų portalo DELFI skaitytojai rinko "Lietuvos balso" simpatiją. Surinkusi 12300 balsų, ja tapo Valerija Iljinaitė.

Pasibaigus tiesioginei transliacijai, scenoje vėl pasirodė A. Rybakas. Atsipalaidavęs atlikėjas dainuodamas buvo nulipęs nuo scenos pasisveikinti su ištikimiausiais Lietuvos gerbėjais, lietuviškai jiems padėkojo.

Atlikėjui pasirodymo metu teko garbė drauge pašokti su vienu arenoje koncertą stebėjusiu gerbėju. Netrukdomas jis užsiropštė į sceną ir maždaug minutę straksėjo drauge su A. Rybaku. Apsaugininkai atsipalaidavusį dainininko gerbėją sutramdė tik po jo apie minutę trukusio šokio.

Pasibaigus koncertui A. Rybakas susitiko su ištikimiausiais savo gerbėjais. Į susitikimą juos atlikėjas pakvietė socialiniame tinkle dar ketvirtadienį.

Finalinių kovų akimirkos ir A. Rybako koncertas – DELFI nuotraukų galerijoje:

Projektą prodiusuojantys kūrybos namai „Elitaz“ pasirūpino, kad kiekvienoje finalinėje kovoje dainuotų garsūs ir geidžiami tarptautinę šlovę pelnę atlikėjai, kurie rengs užburiančius šou kartu su galingiausiais LNK muzikinio projekto balsais.

Geriausias Rusijos atlikėjas Dima Bilanas, jaunimo dievaitis Marlonas Roudette'as iš „Mattafix“, ugningoji ukrainietė Ruslana, suomių rokeriai „Sunrise Avenue“, nuoširdusis Europos užkariautojas Aleksandras Rybakas, Lietuvą įsimylėję svajingieji rokeriai „Fools Garden“, „The Voice of Holland“ (Olandijos balsas – liet.) nugalėtojas Benas Saundersas – šie atlikėjai visą pavasarį džiugins „Lietuvos balso“ gerbėjus ir dainuos kartu su geriausiais projekto dainininkais.

„Prisikviesti pasaulinio lygio žvaigždes į Lietuvą nebuvo sudėtinga. Tačiau mūsų komandai teko gerokai paplušėti, kad suderintume tokios gausybės žinomų užsienio atlikėjų atvykimo datas su „Lietuvos balso“ transliacijomis. Tenka pripažinti, kad tokiai mažai šaliai kaip Lietuva kai kuriuos atlikėjus būtų buvę gerokai sunkiau prisikviesti, jei ne „Universal Music“ užnugaris ir pasaulinė TV formato „The Voice of...“ šlovė“, - sakė „Lietuvos balso“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Pasaulinio lygio šou standartus atitinkančioje scenoje dainininkams akompanuos didžiosios sudėties kūrybos namų „Elitaz“ muzikos grupė, kurioje yra net 12 muzikantų ir pritariančiųjų vokalistų. Dainininkų pasirodymus lydės specialiai projektui suburta šokio trupė, vadovaujama choreografo Šarūno Kirdeikio.

Kokybiškas gyvas garsas, efektingas apšvietimas, įspūdinga scenografija – sostinės „Pramogų arenoje“ žiūrovų laukia fantastiškas šou. Čia ryškiausios scenos žvaigždės bus pasiekiamos ranka.

Po tiesioginės transliacijos arenos žiūrovų laukia ypatingas užsienio atlikėjų pasirodymas. Tik „Pramogų arenoje“ esantys žiūrovai išgirs specialius užsienio žvaigždžių paruoštus numerius, o reklamos pertraukėlių metu jų laukia interaktyvios pramogos bei galimybė laimėti įvairių prizų.

„Finalinėse kovose“ itin svarbūs taps televizijos žiūrovai. Jie galės mobiliaisiais telefonais balsuoti už savo numylėtinius. Pirmosiose keturiose laidose pasirodys visi 32 finalininkai – po 8 kiekvienoje laidoje. Sekmadieniais TV žiūrovai, balsuodami trumpuoju numeriu 1605, išsaugos po du mokytojo komandos narius. Saugūs bus tie, kurie sulauks didžiausio auditorijos palaikymo. Iš likusių dviejų vieną komandos narį išsaugoti galės mokytojas. Apsaugos nei iš publikos, nei iš Mokytojo nesulukęs dalyvis turės visam laikui palikti šou.

Iki projekto superfinalo birželio 3 dieną projekte liks tik 4 dalyviai – po vieną iš kiekvieno mokytojo komandos. Nugalėtojo laukia kontraktas su „Universal Music“.

Tiesioginiai šou bus rodomi ir TV eteryje, ir oficialioje „Lietuvos balso“ svetainėje lietuvosbalsas.lnk.lt.

Čia bus transliuojami karšti kadrai iš projekto užkulisių – „Interaktyviajame kambaryje“ projekto vedėjas Žygimantas Barysas kalbins šou dalyvius, mokytojų patarėjus, užsienio žvaigždes.

Transliacijos sekmadieniais prasidės 18:50 ir vyks 10 minučių iki eterio, per LNK reklamines pertraukėles, taip pat 10 minučių po „Lietuvos balso“ transliacijos pabaigos.

„Finalinės kovos“ prasideda balandžio 8 dieną ir drebins Lietuvą iki birželio 3 dienos, sekmadieniais. Tai šou, kurį privalai pamatyti ir išgirsti gyvai!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)