Šį ketvirtadienį prasideda pirmieji filmavimai finaliniam šou. Tiesa, atsižvelgiant į Sveikatos apsaugos ministerijos reikalavimus, filmavimuose bus užtikrintas absoliutus saugumas – šou bus filmuojamas be žiūrovų, arenoje lankysis tik projekto finalistai, jų tėvai bei „Lietuvos balsas. Vaikai“ mokytojai, rašoma spaudos pranešime.

Taip pat projekto komanda atsižvelgė ir į Lietuvos muzikos atstovų patiriamus sunkumus karantino metu. Visi finale pasirodysiantis dalyviai atliks lietuviškus kūrinius, o jų kūrėjams atiteks honorarai už muzikos panaudojimą. Taip pat, finalo dalyvių laukia ir dar viena staigmena – jų pasirodymus vertins tų dainų atlikėjai, kurias dalyviai pasirinko dainuoti finale.

Primename, kad finale pasirodys Manto Jankavičiaus mokinės Nikoleta ir Barbora, Monikos Marijos komandos atstovai Kotryna ir Matas bei Donato Montvydo kuruojami Dovydas bei Grėtė.

Nors scenoje vaikai pasirodys be šokėjų ar pritariančiųjų vokalų, jiems pritars saugiu atstumu išsidėsčiusi gyvo garso grupė, o projekto komanda pasitelks įspūdingas vizualizacijas bei išskirtinius kostiumus, kad sukurtų nepamirštamą šou. Scenoje su savo mokiniais dainas atliks ir projekto mokytojai.

„Su vaikais repetuojame nuotoliniu būdu. Daug kontaktuojame, bendraujame. Šį trečiadienį jau turėsime pirmąsias repeticijas arenoje – pasirodymo metu turėsime scenoje laikytis saugaus atstumo, tačiau džiugu, kad buvo išsaugota galimybė visiems susitikti ir pasirodyti kartu“, – džiaugiasi mokytojas Mantas Jankavičius.

Tuo metu Donatas Montvydas jaučiasi užtikrintas, kad sceninė patirtis leis pasiekti maksimumą: „Mes, mokytojai, savo ruožtu padarysim tai, ką galim geriausiai. Dalyviams ketiname įdiegti pasitikėjimo, pamankštinti jų fantaziją, sukelti adrenaliną. Vis dėlto, kai arena yra pilna žiūrovų, adrenalinas kitoks, todėl mums, mokytojams, teks maksimaliai dalyvius paruošti, kad jie negalvotų, kad nesant žiūrovams, nėra ko stengtis. To būti negali“.

„Yra džiaugsmas, kad sezonas turės nugalėtoją ir oficialią pabaigą. Tas mums svarbu kaip mokytojams, tas yra svarbu ir prodiuseriams bei kūrybinei komandai. Pradžioje buvo žinia, kad finalas gali ir neįvykti, todėl džiaugiuosi, kad buvo nuspręsta daryti superfinalą – tai dalyviams be galo svarbu ir jie tikrai mėgausis kiekviena sekunde“, – sakė jis.

Monika Marija, paklausta, kaip jaučiasi prieš superfinalą, sakė: „Emocijos įvairios. Prieš finalą visi entuziastingai ruošiamės – visi šoka, dainuoja, visus smagu matyti gerai nusiteikusius. Taip, filmavimas bus sudėtingas, bet nusiteiksime kuo geriausiai“.

„Didžiausias uždavinys bus tai, kad arenoje nebus publikos, tačiau labai džiaugiuosi, kad visus pagaliau pamatysiu gyvai. Labiausiai laukiamas faktorius yra tai, kad vaikai bus įvertinti ir bus aišku, kas taps nugalėtoju. Aš, kaip „Lietuvos balso“ mokytoja, dar nepralaimėjau – norisi pergalės ir šiame sezone“, – viliasi mokytoja, kurios komandos narė Milėja triumfavo pirmajame „Lietuvos balsas. Vaikai“ projekto sezone.

Sekmadienį vyksiančio tiesioginio balsavimo metu tik televizijos žiūrovai nuspręs, kas taps „Lietuvos balsas. Vaikai“ antrojo sezono nugalėtoju. Projekto superfinalą kviečiame stebėti ir savo favoritus palaikyti jau šį sekmadienį, 19.30 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)