Talentų vakarą „Žvaigždžių duetų“ komisija buvo kaip niekad dosni – net šešias poras įvertino maksimaliu balų skaičiumi. Po keturis dešimtukus surinko:

Ramūnas Rudokas ir Vilija, parodę talentą parodijuoti ir ironiškai pamėgdžioję visų „Žvaigždžių duetų“ dalyvių charakterius;

Leonardas Pobedonoscevas ir Evelina Anusauskaitė, atskleidę talentą magijai ir pademonstravę triukų scenoje (be stebuklų, Evelina scenoje atliko špagatą);

naujokai Evelina Jocytė ir Dovydas Kumpikevičius – už tai, kad, anot komisijos pirmininko Vytauto Juozapaičio, jie „parodė savo tiesioginį talentą – dainuoti“;

L. Gradauskienė ir Radži - jie pašėlusiai atliko dainą apie mėlyną spalvą, o L. Gradauskienė čia pat, scenoje, ant molberto nupiešė D. Katkaus portretą ir jam įteikė piešinį.

Džeraldas Striaupis ir Judita Leitaitė, persirengę klounais ir parodę cirkininkų talentus skambant dainai „Arlekino“;

Vaida Genytė ir Alanas Chošnau, kurių pasirodymas dvelkė rytietiškais motyvais – Vaida scenoje ne tik atliko špagatą (jau antroji mergina „Žvaigždžių duetuose“, sugebanti tai atlikti), bet ir pašoko pilvo šokį.

Kadangi net šešios poros dalijosi pirmąją vietą, žiūrovai turėjo išaiškinti konkrečius lyderius. Daugiausiai balsų (948) jie atidavė Vaidotui Grigui ir Astai Pilypaitei, atlikusiems lietuvių liaudies dainą. Vaidotas scenoje parodė talentą muzikuoti ir maloniai nustebino komisiją įrodęs, kad puikiai moka groti akordeonu. Tačiau bendroje lentelėje ši pora atsidūrė trečiojoje vietoje.

Absoliutūs lyderiai – Livija ir Radži, nes žiūrovai jiems skyrė antrąją vietą (799 balsus), tad bendrojoje įskaitoje jiedu atsidūrė pirmieji.

Lentelės pabaigoje rikiuojasi Edita Radzevičienė ir Steponas Januška. Tačiau kitą šeštadienį, 19.05 val., LNK „Žvaigždžių duetuose“ ši pora dar turi progą pasitaisyti ir įrodyti, kad ne jie turi palikti projektą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją