Pirmoje „Medžioklės sezono“ serijoje grupė „jautì“ gaudys aktorius Leonardą Pobedonoscevą ir Audrių Bružą. Antrajame sezone bėglius pergudrauti sieks ir dainininkė Beatrich, muzikos prodiuseris Leonas Somovas, aktorius Arnoldas Eisimantas, nuomonės formuotoja Dalią Belickaitė su vyru Edvinu Šeškumi, dainininkė Monique, aktorius Marius Repšys, atlikėjas Iron Vytas, nuomonės formuotoja Goda Kujavskytė, lenktynininkas Rokas Baciuška, atlikėja ir nuomonės formuotoja Simona Nainė bei fotografas Lukas Gricius, rašoma pranešime spaudai.

Realybės šou metu du bėgliai, žinomi Lietuvos žmonės, stengiasi pabėgti iš menamo kalėjimo ir išlikti laisvėje bent keturias valandas. Bėgliai neturi nei pinigų, nei savo telefonų, o bėgdami gali pasikliauti tik sutiktų žmonių pagalba. Viską apsunkina tai, kad į nugarą jiems nuolat kvėpuoja gaudytojai – grupės „jautì“ nariai Džiugas Širvys, Pilypas Gruzdys, Nojus Zvicevičius ir Matas Petrulis.

„Pirmasis žaidimo sezonas „Telia Play“ platformoje sulaukė labai didelio žiūrovų susidomėjimo, todėl nedvejodami nusprendėme sugrįžti su antruoju sezonu. Nors pirmąjį sezoną, atrodo, buvo išbandyti visi įmanomi pabėgimo būdai: automobiliai, viešasis transportas, laivai, traukiniai ir net lėktuvai, antrojo sezono dalyviai tikrai pasistengs pranokti pirmojo sezono bėglius“, – teigia „Telia Play“ vadovė Vitalija Kibildė.

Dar prieš pabėgimą gaudytojai ir bėgliai susilažina, kad gaudynių pralaimėtojai turi įvykdyti smagią užduotį. Taip pirmajame realybės šou sezone žiūrovai galėjo išvysti grupės „jautì“ narius pasipuošusius triko šokant Laisvės alėjoje Kaune ar kiaušiniais apmėtytus Nijolę Pareigytę ir Martyną Kavaliauską.

„Per pirmąjį sezoną jau įgijome šiek tiek patirties, bet vis tiek kiekvieną laidą išmokstame kažką naujo. Visi dalyviai žaidžia labai skirtingai, o šiame sezone bus ir naujas iššūkis – sezoniškumas. Žiemos pabaigoje – pavasario pradžioje oras dar nėra toks šiltas, kokio norėtųsi, tad tenka pasišildyti, ypač bėgliams. Gaudynių visada labai laukiame ir net pamirštame, kad tai tik žaidimas ir iš visų jėgų stengiamės laimėti. Projektas yra nenuspėjamas, o dėl to – tik įdomiau“, – įspūdžiais dalinasi grupės „jautì“ narys N. Zvicevičius.

Pirmoje antrojo sezono serijoje į kovą su gaudytojais stoja aktoriai L. Pobedonoscevas ir A. Bružas. Improvizacijos meistrai puikiai išnaudojo savo įgūdžius mėtant pėdas ir klaidinant gaudytojus bei sulaukiant geranoriškų kauniečių pagalbos. Kaip jiems sekėsi pabėgti nuo jau patyrusių gaudytojų žiūrovai galės išvysti „Telia Play“ platformoje kovo 15 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją