Intriguojanti legendinės „Nerijos“ vokalisto Antano Čapo ir jo žmonos Joanos meilės drama. Jaunystėje susituokę ir kartu pagyvenę keletą metų, jiedu išsiskyrė. Du mažus sūnus auginusi Joana neatsikentė nuolatinių vyro gastrolių, priklausomybės alkoholiui. O itin populiarios grupės dainininkas dėl to nė kiek nesijaudino.

„Gyvenau tai pas vieną moterį, tai pas kitą. Kiekvieną sijoną gerai pažinojau“, – laidoje „KK2 penktadienis“ atvirai pasakos estrados legenda. Vis dėl to, Antanas prisipažįsta – kuo labiau jis grimzdo į liūną, tuo labiau jį graužė sąžinė. Tad sykį, po 15 metų, sutikęs vieną iš savo sūnų, jis išliejo širdį: jeigu mamytė atleistų, keliais pas ją pareičiau ir, gavęs telefoną, išdrįso paskambinti prieš 15 metų paliktai žmonai. Ir ką gi – įvyko stebuklas, jau pirmojo pasimatymo metu Joana Antaną pakvietė į buvusius bendrus judviejų namus, o spintose Antanas išvydo, kad jo žmona 15 metų saugojo jo daiktus. „Meilė atgimė ir ji liepsnoja jau daugiau nei 20 metų“, – „KK2 penktadienyje“ neeilinei moteriai Joanai dėkos Antanas. O Joana išdėstys savo teoriją, kodėl ji vėl patikėjo daugybę kartų suklydusiu žmogumi, rašoma pranešime spaudai.

Antanas ir Joana Čapai

Štai kunigas Mindaugas Žilinskis į filmavimą atskubėjo su žmona! „Mylime vienas kitą, daugybę metų esame kartu“, – sako kunigas, o jo žmona Laura prisipažįsta ne kartą patyrusi piktų kaimynių atakas dėl to, kad , esą, gyvena su kunigu ir dar vaiką turi! Vis dėl to laidoje paaiškės, kad Mindaugo ir Lauros meilė bei santuoka – legali, nors daug kam atrodo priešingai.

Ne mažiau audringa ir trečioji „KK2 penktadienio“ įsimylėjėlių istorija. Grožio paslaugų specialistė Justina Globienė ir kirpėjas stilistas Vytenis Partikas kartu – vos pusę metų. Bet pora tvirtai apsisprendusi: jiedu sukurti vienas kitam. Taigi, „KK2 penktadienyje“ šį vakarą įvyks viešos Vytenio piršlybos, o filmavimo metu netikėtai paaiškės, kad vestuvės – neišvengiamos. Prieš pats filmavimą Justina pasidarė 4 nėštumo testus ir visi jie buvo teigiami!

Nenuspėjami meilės keliai, posūkiai, klystkeliai ir audros – jau šį vakarą, 19.30 val., specialioje „KK2 penktadienio“ laidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)