Garsi vedėja neslėpė, kad ilgus metus kovojo su vyro alkoholizmu, ir buvo akimirkų, kai būdama televizijos veidas, etalonas, turėjo šypsotis iš televizijos ekrano, nors namuose išgyveno siaubą.

Pasakodama apie savo gyvenimą Laima prabilo ir apie dar vieną patirtį – klinikinę mirtį sudėtingos operacijos metu prieš keletą dešimtmečių.

„Skridau mirties tuneliu. Jis nebuvo baisus, jis buvo nuostabus, žibantis, nusėtas koralais. Norėjau ten likti, tačiau išgirdau, kad ne dabar, kad man dar ne laikas. Buvo smalsu, ar galiu apie tai papasakoti žmonėms, ir išgirdau atsakymą, kad taip...“, – sakė L. Kybartienė.

Jos istoriją bus galima išgirsti pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ jau šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Tuo metu žurnalistė, knygų „Vienos krūties istorija”, „Lūpdažio pamokslai“ ir kitų autorė Erika Umbrasaitė laidoje pasakos apie savotišką pabėgimą į Prancūziją atrasti naujos savęs po įveikto krūties vėžio.

„Turėjau viską, išskyrus gyvenimą“, – sako E.Umbrasaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)