Luisas Marijus Arizmendis išsilavinęs ir gražus jaunas vyras, šeimos turtų paveldėtojas. Jo žmona keistomis aplinkybėmis sudužus laivui dingsta be pėdsakų, ir po šio įvykio jis dar ilgai negali atsigauti.

Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, Luisas Marijus nusprendžia grįžti iš Niujorko ir perimti šeimos verslą – dvarą, kurio padėtis visai prasta. Lėktuvas, kuriuo jis skrenda namo, netikėtai sugenda ir nukrenta visai netoli Arizmendžių dvaro. Tuo metu netoliese esanti Rozaura atbėga Luisui Marijui į pagalbą ir išgelbėja jį. Jis pabučiuoja Rozaurą, o ji supykusi įdreskia jam į veidą. Todėl jis pramina ją Laukinuke.

Vėliau likimas ne kartą suveda Rozaurą su Marijumi, ir galiausiai jie susituokia.

Luiso Marijaus seserys Eduarda ir Eva pasiryžusios apvesdinti savo brolį už turtingos merginos, kuri galėtų išgelbėti jų dvarą nuo bankroto, bet Luisas Marijus, nepaisydamas savo klastingų seserų norų, veda karštai jį mylinčią Rozaurą, nors jai nejaučia to paties.

Bet Eduarda su Eva Arizmendi paverčia Rozauros ir Luiso Marijaus gyvenimą pragaru ir joms pavyksta juos išskirti.

Rozaura, likusi vieniša, nelaiminga ir be grašio kišenėj, pradeda naują gyvenimą. Bet netikėtai jai nusišypso sėkmė - ji sužino esanti įtakingos ir turtingos senos ponios Krus Olivares de Rejes anūkė ir vienintelė įpėdinė, kurią senutė nusprendžia susirasti prieš mirtį.

Rozaura tampa rafinuota dama, ir, naudodamasi savo turtais, keršija visiems, kurie yra padarę jai blogo, taip pat, žinoma, ir Luisui Marijui.

Tačiau vieną dieną Laukinukė Rozaura suvokia, kad tapo pagiežingu ir beširdžiu žmogumi ir supranta, kad, nepaisant visko, ką ji padarė Arizmendžių šeimai, aistringai tebemyli Luisą Marijų.

„Laukinukės“ nuotykiai su Marlene Favela - nuo sausio 8-osios, 8.55 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją