61-erių legendinė diktorė ir dabar televizijos laidų vedėja dirbanti Laima Kybartienė atvirai pasakoja tai, ką daugybę metų slėpė po akinančia savo šypsena.

Ji daugelį metų kentė vyro alkoholizmą, išgyveno pogimdyvinę depresiją taip stipriai, kad net galvojo apie savižudybę, o pabėgusi iš namų su dviem dukromis, kurį laiką maitinosi vien kruopomis. Tai nugulė į pirmąją Laimos knygą „Koralų šypsenos“, kurią ji išleido prieš keletą mėnesių, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Noriu padėti tokioms pat moterims, kokia kažkada buvau“, - sako Laima Kybartienė paklausta, kodėl taip atvirai prabilo būtent dabar.

„Subrendau, nebebijau sakyti skaudžių dalykų, nes pamačiau, kiek aplinkui moterų išgyvena tokius pat skaudžius dalykus. Manau, ne aš viena tokia vargšelė, išsiskyrusi, turėjusi vyrą alkoholiką. Aš subrendau, ir nebebijau kalbėti apie tai, kas skausminga, kad pasidalinčiau. Anksčiau man atrodė, kad aš noriu būti teisinga... Buvau tokia, kaip daugelis lietuviai – nelinkusi bėdavotis ir skųstis, o į visus klausimus atsakanti – gerai, man viskas gerai...“, - pasakoja L. Kybartienė.

Visas interviu su garsia moterimi - gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ - jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)