Naujame, ypač įtemptame etape kovojo ne tik dalyviai, bet ir mokytojai. Jie turėjo nuspręsti, kurį savo talentą išsiųsti į muzikinę dvikovą su kito mokytojo dalyviu. Emocijoms augant į savotišką susirėmimą stojo ir Monika Liu bei Mantas Jankavičius, kurie į lemiamą mūšį išleido du skirtingus, bet labai jiems brangius talentus.

Supyko, kad nori atsakyti silpnesnių dalyviu?

Monika Liu iššūkiui pasirinkusi Mantą Jankavičių nusprendė į kovą siųsti Nadiją – ypač talentingą atlikėją iš Ukrainos, Monikos laikomą ir galima projekto finaliste, rašoma pranešime spaudai

„Nadija yra fantastiška: ji profesionali, charizmatiška, originali, subrendusi atlikėja“, – apie kitus vokalo jau mokančią ir Ukrainoje grupėje turėjusią Nadiją pasakojo Monika Liu, tačiau, visų nuostabai, pasipiktino, kad Mantas į iššūkį nori atsakyti, jos nuomone, silpnesniu dalyviu.

„Turim pripažinti, kad Nadija yra stipresnė už Manto pasiūlytą Maksimilijaną. Bet skambės netikėtai: aš čia matau labai didelę riziką ir net neteisybę Nadijos atžvilgiu, nes sprendimą priims 101 žmogus esantis arenoje, o juk esame Klaipėdoje: ten, kur Maksimilijanas gyvena, ir kur per nokautus sulaukė begalinio palaikymo“, – prieš galimą Manto sprendimą protestavo Monika.

Pažeminimas ar sveika kritika?

Mantui Jankavičiui paprieštaravus Monikai Liu dėl Maksimilijano „lygio“, Monika Liu ieškojo argumentų.

„Jis nėra toks originalus, autentiškas, kaip Nadija. Jis dar neatrado savęs, kol kas jis – Donato Montvydo kopija“, – aiškino Monika Liu ir tai perpildė Manto kantrybės taurę.

„Tu dabar tiesiog žemini žmogų. Aš manau, kad Maksimilijanas padarė milžinišką pažangą ir tai mes turime vertinti: ne tik dainavimą, bet ir visą kelionę projekte. Tuo negali pasigirti Nadija – ji jau į akląsias atėjo kur kas stipresnė“, – kantrybės taurė trūko Mantui, tačiau Monikos nuomone, Maksimilijano nuvertinti ji tikrai neketino, tik norėjo parodyti Nadijos pranašumą prieš jį.

Kuo baigsis mokytojų ir dalyvių kova ir kas keliaus toliau į didįjį jubiliejinio projekto finalą, bus galima pamatyti jau šį sekmadienio vakarą, „Lietuvos balse“, 19.30 val., per LNK.

Paskutinės kryžminių kovų laidos prieš „Lietuvos balso" finalą anonsas:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)