„Savo vasaros darbus vertinu pakankamai gerai, turint omenyje, kad kūrėme viską nuo nulio. Suprantame, kad komandos ašį sukurti prireiks laiko, tikimės, kad tai įvyks per šiuos metus, kad žaidėjai „susiklijuos“ pakankamai greitai. Turime nemažą būrį lietuvių, kurie vienas kitą gerai pažįsta, stengiamės surasti žaidėjus, kurie visų pirma yra puikūs vyrai, žaidėjai, kurie nori tobulėti, pasiruošę aukotis komandos labui. Taip pat tikimės, kad gerai įsilies užsieniečiai, bet esant galimybei žiūrime ir ieškome pastiprinimo“, – sakė R. Kaukėnas.

Paklaustas, ar sklandžiusios kalbos apie tai, jog NBA milžinas Tacko Fallas tikrai galėjo atvykti į komandą, R. Kaukėnas patvirtino, jog šis aukštaūgis tikrai buvo siūlytas komandai ir jo kandidatūra buvo svarstyta.

„Jis nebuvo vienas iš pirmųjų kandidatų, o jų buvo tikrai daug. Tai iš marketinginės pusės būtų buvę įdomus žingsnis“, – šypsojosi laidos svečias.

Bet kuriuo atveju R. Kaukėnas įsitikinęs, jog komanda rungtynėms pasiruošusi pakankamai gerai.

„Pasiruošimas buvo sklandus, išvengėme traumų, kas ir buvo svarbiausia. Vyrai gerai, daug ir sunkiai dirbo“, – sakė R. Kaukėnas, o vedėjai juokavo, jog atvykę 11 val. dienos į treniruotę, Rimo Kurtinaičio interviu teko laukti net keturias valandas.

Paklaustas, ar nesėkmė artimiausiose varžybose būtų vertinama kaip dar jaunos komandos „nesusiklijavimas“, pašnekovas sakė: „Mes suprantame, kad keli žaidėjai prisijungė tik paskutiniu momentu ir tikrai yra, kur tobulėti. Aišku, tikslas yra laimėti, tačiau tai nėra pagrindinis mūsų tikslas, kad komanda privalėtų parodyti rezultatą, nes mes koncentruojamės į LKL sezoną ir stengsimės būti tarp prizininkų“.

Visą laidą su R. Kaukėnu apie laukiančius iššūkius – straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją