Laidos vedėjas Ignas Krupavičius šiltą ir jaukią televizijos studiją iškeis į bundančio Vilniaus gatves ir niekada nesiilsinčias įstaigas.

Tiesioginiuose reportažuose Ignas kalbins tuos, be kurių ramiai nemiegotume naktį – gydytojus, policininkus, ugniagesius.

Tuo tarpu Guoda Pečiulytė studijoje laiką linksmai leis ir visiems geros nuotaikos linkės kartu su ansambliu „Quorum“, su garsiais atlikėjais į sceną besiruošiančiu grąžinti bitlus.

Taip pat trečiadienio „Labas rytas“ tęs pažintį su geriausios metų knygos rinkimų nominantais. Šįkart laidoje viešės Violeta Palčinskaitė.

Jau 24-erius metus Lietuvos televizijos eteryje gyvuojantis „Labas rytas“ kiekvieną darbo dieną žiūrovams siūlo tai, kas svarbiausia ryte: naujausias žinias, sporto pranešimus, spaudos apžvalgas, išsamią orų prognozę, pokalbius su studijos svečiais aktualiausiomis nūdienos temomis ir, žinoma, žvalią nuotaiką!

„Labo ryto“ komanda didžiuojasi įspūdinga laidos istorija. Tai viena seniausių laidų Lietuvos televizijų padangėje, ilgaamžiškumu nusileidžianti tik „Panoramai“, kuri pradėjo transliuoti 1970-aisiais.

Pirmasis „Labas rytas“ eteryje pasirodė 1987 m. lapkričio 30 dieną, jį vedė žurnalistas Vytautas Kvietkauskas. Nuo to laiko studijoje šeimininkavo kone pusšimtis jos vedėjų.

Šiuo metu iš „Labo ryto“ studijos žiūrovus žadina žurnalistai Guoda Pečiulytė ir Ignas Krupavičius, žinias rengia Edvardas Špokas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją