Juk būna – gimtadienis ateina, o švęsti jo nėra su kuo. Vienišiai jubiliatai, ir triukšmingų vakarėlių rengėjai penktadienio vakaraissavo gimtadienius galės švęsti su visa Lietuva ir populiariausiais šalies muzikantais, dainininkais, aktoriais, laidų vedėjais, pramogų pasaulio garsenybėmis.

Penktadienio pavakarę muzikinės kovos ringe susigrums dvi populiarios grupės ar atlikėjai. Jų dainos bus dovana ypatingam, gimtadienį švenčiančiam laidos svečiui. Laidos rengėjai muzikinės kovos dalyviams parengė humoro, talento ir charizmos reikalaujančias užduotis.
„Humoras ir aš esame neatsiejami, nesitikėkite, kad užsivilksiu kostiumą ir būsiu rimtas laidos vedėjas“, – sako į televizijos ekranus su nauju, muzikiniu projektu grįžtantis humoristas A. Orlauskas, o E. Užaitė nekantraudama laukia ir senųjų šlagerių, kuriuos studijoje „gyvai“ atliks dainininkai, ir dainų premjerų.

Dainininkų ir muzikantų pasirodymus studijoje vertins ne tik patyrusi komisija: Livija Gradauskienė, Marius Berenis bei Saulius Novikas, bet ir gimtadienį švenčiantis „Muzikinio gimtadienio“ svečias.
Nors būsimosios laidos vedėjas A. Orlauskas pats savo gimtadienio ir nemėgsta minėti, tačiau svetimus, sako, švęsti visada malonu. Jis nepažada, kad studijoje nesisvaidys tortais, tačiau pažadą pasiknaisioti po jubiliatų gyvenimo nuotykius, duoda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)