Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas šoko pagal Žilvino Žvagulio atliekamą „Jūreivio dainą“. „Kas čia įvyko? Atėjo jūreivis, paėmė Ireną už smakriuko ir išsivedė kaip ožkytę“, - šį kartą pasirodymu neliko sužavėtas Vytenis Pauliukaitis. Kritikos strėlės skriejo ir iš kitų komisijos narių, kaip ir į Jono Stankevičiaus bei Livetos Paugaitės porą – griežtoji Ieva Šimukauskienė jų pasirodyme vis dar pasigedo „chemijos“.

Kaip ir kiekvienoje iškilmingoje šventėje, neliko neaptartas dalyvių stilius. Ievai Šimukauskienei užkliuvo svajonių jaunikiu projekte tituluojamo Donato Bakėjaus išvaizda. „Žinote, Donatai, jūs toks prativnas buvote“, - nužiūrinėdama priklijuotus aktoriaus ūsus kalbėjo Ieva Šimukauskienė. Karolinos Liukaitytės apranga kliuvo Vyteniui Pauliukaičiui. „Jūs visa plunksnom aplipusi kaip kokiam paukštyne išsivoliojusi būtumėt“, - Karolinos įvaizdį kritikavo komisijos pirmininkas.

Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus savo pasirodymui pasirinko D. Zvonkaus kūrybos dainą „Tu lengvutė kaip pūkelis“. „Vakar - žvaigždė, šiandien - veidu į samanas“, - kalbėjo Ieva Šimukauskienė, parašydama porai... dvejetą.

Bene įspūdingiausias buvo Inetos Puzaraitės ir Ovidijaus Andriekaus pasirodymas su gimnastikos elementais. „Aš jus myliu“, - sužavėta pasirodymu liko Ieva Šimukauskienė. „Aš Inetą pradedu įsimylėti“, - prisipažino ir Aistis Mickevičius.

Eglė Jakštytė projekte pasirodė su nauju partneriu – su Mia iki jai iškrintant šokusiu Adomu Norkūnu. Praėjusioje laidoje komisijos kritikuota Eglė šį kartą gavo aukštus balus.

Mediumo šventės pabaigoje ne visų dalyvių nuotaikos išliko šventiškos. Vertinimų lentelės apačioje atsidūrė ir projektą paliko Eimutis Kvoščiauskas bei nusivylimo ašarų neslėpusi Nerilė Senulytė. Jau kitą šeštadienį, šokdama vilties šokį, pora turės galimybę sugrįžti ant „Kviečiu šokti“ parketo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją