Šį sekmadienį LNK šokių aikštelėje – pasirodymai dvylikos Zodiako ženklų tema. Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus – Liūtas ir Vėžys. O tai reiškia – valdovas ir vergas. Šokių erelis Andrius tapo karalienės Erikos vergu.

Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas įkūnijo Šaulio ženklą. Šokių aikštelėje jie žaidė rusišką ruletę. Prieš eterį buvo spėliojama, ar po šio pasirodymo Andrius liks gyvas, nes po praėjusio sekmadienio šokėjas, atlikęs triuką su ugnimi, apdegė nugarą ir dabar gydosi žaizdas. Komisija porai taip pat pašykštėjo balų, o tai iš pusiausvyros išvedė ponią Anusauskienę. Ji išbėgo į lauką iš studijos ir apibėgo tris ratus aplink teatro areną. Žinoma moteris laiku nesuvaldė liežuvio ir sakė besigailinti, jog neturi tikrų kulkų.

Katažina ir Dainius Dimša šoko Dvynių šokį – mat išsiaiškino, kad judviejų tėvai yra gimę tą pačią dieną. Tiesa, prieš Katažinos ir Dainiaus šokį buvo parodytas reportažas su Mantu Stonkumi. Jis prieš kameras pasakojo, jog ėmė ieškoti savo ir Katažinos giminystės ryšių, mat jų abiejų nosių forma - panaši, kiekvienas iš jų ant veido turi po panašų apgamą. Labiausiai M. Stonkų stebinantis sutapimas - kad ir jis pats, ir Katažina - gimę tą pačią dieną.

Po Mergelės ženklu gimusi Renata Uzialkaitė tapo viliokle Afrodite, o Mantas Stonkus su Ala Karpenko šoko Svarstyklių šokį – apie žmogų, balansuojantį ties riba. R. Uzialkaitė šeštadienį socialiniame tinkle publikavo nuotraukų, kuriose ji įamžinta pakeitusi plaukų spalvą. Aktoriaus Mariaus Jampolskio sužadėtinė atsisveikino su šviesiais plaukais. Nuomonę apie naują Renatos plaukų spalvą galite išreikšti čia.

Editos Daniūtės meilės neužsitarnaujantis Tomas iš „Pikaso“ šoko tradicinį pasadoblį ir įkūnijo jaučio ženkle gimusį stipruolį toreodorą.

Edita Daniūtė šį sekmadienį buvo išvykusi teisėjauti į Kiniją ir ją pirmininkės pareigose pakeitė baleto primarijus Nerijus Juška.

Du komisijos nariai atsisakė vertinti Gintarės Gurevičiūtės pasirodymą, išgirdę gydytojų prognozes. Medicinos diagnostikos ir gydymo centro gydytojas prieš pusantrų metų traumą avarijoje patyrusiai Gintarei atvirai pasakė – dalyvaudama šokių projekte moteris gali nepataisomai pakenkti savo sveikatai. Gintarė neteko žado, bet nepasidavė komisijos spaudimui ir vis dėlto išėjo į šokių aikštelę. Vieną balą vietoj Nerijaus Juškos skyrė Vytenis Pauliukaitis, kitą – studijos žiūrovai.

Tina piktinosi netylančiomis kalbomis apie jos kūną ir galimas grožio chirurgų intervencijas.

Žiūrovai studijoje kelis kart nušvilpė komisiją, ypač už žemus balus Renatai ir Vadimui bei Jurgai su Andriumi.

Prie projekto sekmadienį prisijungė dainininkė Liepa Mondeikaitė.

Studijoje buvo pasveiktinas aukso medalį pelnęs irkluotojas Mindaugas Griškonis. Sportininkas pažadėjo įsilieti į „Kviečiu šokti“, kai tik išsigydys traumą. „Čia galėsite laikyti partnerę, o ne medinį irklą“, - šokių privalumais čempioną gundė Rūta Mikelkevičiūtė.

"Kviečiu šokti" akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Ašaromis apsipylusi J.Anusauskienė: gailiuosi, kad neturiu tikrų kulkų

Du ketvertukai iš LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komisijos narių sugniuždė tvirtą ir savimi pasitikinčią Jurgą Anusauskienę. Moteris po įvertinimo apsipylė ašaromis, šovė į lauką ir prabėgo keletą šimtų metrų aplink Teatro areną. Bėgimas, pasak moters, ją labiausiai ramina.
Jurgą papiktino ketvertas, gautas iš astrologės Palmiros Kelertienės.

„Netikiu nei Dievais, nei horoskopais, tik pati savimi. Kas čia per būrimas iš kavos tirščių. Kokią ji turi teisę kalbėti apie kažkokį temos neišpildymą? Kas per nesąmonė tas Šaulio ženklas? Šoko du žmonės, ne ženklai. Gailiuosi, kad neturiu tikrų kulkų“, - verkdama užkulisiuose sakė Jurga.

Scenoje su Andriumi Grebliku jie šoko rumbą rusiškos ruletės tema.
 
„Aš verkiu tik vienu atveju: kai pykstu ant savęs. Aš visiškai sugadinau rumbą. Kas man atsitiko? Vienoje vietoje pamečiau tekstą, ir viskas. Todėl ketvertą iš profesionalaus choreografo visiškai pateisinu. Bet už ką antras? Aš nenoriu iškristi. Noriu šokti. Labai noriu šokti. Pasakysiu keturis dalykus: iš klaidų mokomasi, aš tikrai šoksiu, šoksiu su Andriu ir šoksiu rumbą“, - su ašaromis kalbėjo Jurga.
 
Ašaras užkulisių kamputyje braukiančią moterį guodė vyras ir partneris.

Rūta Mikelkevičiūtė praminta zefyriuku

Horoskopams skirtą LNK „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ vakarą laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė pasirodė pakeitusi įvaizdį – pasipuošusi pūsta rožine suknele. Savo nuomonę išreikšti ir pakomentuoti apie laidų vedėjos stiliuką galite čia.

Partneris Andrius Butkus ją iš karto praminė zefyriuku.

Editą Daniūtę komisijoje pavadavęs baleto primarijus Nerijus Juška paprašė Rūtos truputėlį aukščiau pakelti suknelę.

„Būtų trumpesnė suknelė, būtų kaip balerinos „pačka“, - pagyrė ir paprašė Rūtos padaryti plijė. 

Tada supyko režisierius Vytenis Pauliukaitis. „Kaip jūs galėjote versti ją daryti plije su tokiais aukštakulniais?“

"Kviečiu šokti" paliko T. Eigertas ir N. Senulytė

Šis sekmadienis lemtingu tapo Tomui Eigertui ir Nerilei Senulytei. TV žiūrovų ir komisijos sprendimu jiedu atsisveikino su LNK šokių projektu. Pagal komisijos balsavimo rezultatus, pirmieji - Katažina Niemycko ir Dainius Dimša, paskutinieji - Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas. Poniai Anusauskienei toks komisijos verdiktas tapo tikriausia tragedija. Galbūt Jurgą kiek paguos tai, kad pagal balsavimo telefonu rezultatatus ji ir Andrius - pirmieji.

Susumavus rezultatus išaiškėjo, jog pirmoji vieta sekmadienį atiteko Andriui Butkui ir Erikai Vitulskienei. Paskutinieji - Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė. Jiems teko atsisveikinti su "Kviečiu šokti".

Galutinė rezultatų lentelė

1. Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus
2. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša
3. Juozas Liesis ir Elena Leonova
4. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis
5. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis
6. Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas
7. Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila
8. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško
9. Mantas Stonkus ir Ala Karpenko
10. Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus
11. Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)