„Stengėmės, kad būtų spalvota, šilta ir vasariškai gražu. Šiuo klipu norėjosi pasidžiaugti pakankamai trumpu šiltuoju periodu Lietuvoje. Norėjosi išsprogdinti didžiulius pliūpsnius spalvų, šviesų, šilumos ir daug juoko. Žmonės, kuriuos žiūrovai mato klipe visi kartu stengėsi sukurti geriausią vasarišką kokteilį, dovanodami pozityviausias emocijas“, – pasakoja TV3 vasaros klipo režisierius-prodiuseris Mindaugas Rainys.

Žvaigždėms teko originalūs vaidmenys. Ar garsūs žmonės neišsigando, sužinoję, kad teks ne tik šokti, bet ir taškytis dažais? „Iki filmavimo dienos klipo herojai nelabai žinojo, kas jų laukia, taigi gavo šiokią tokią smūginę terapiją, – šypsosi M. Rainys, – bet žinant, kad diena šilta, kad yra kur nusiprausti, niekas pergyveno, o tiesiog prisiminė vaikystę. Kada gi dar turėsi galimybę nerūpestingai pasisvaidyti dažais?“

Kiekvienos klipe matomos spalvos pliūpsnis turi prasmę. „TV Pagalba“ asociuojasi su raudona spalva, išgirdus „Naisių vasaros“ pavadinimą kyla asociacijos su žaliais laukais ir mažais kaimeliais, mėlynas lietus ir Naglis Šulija – taip pat akivaizdi sąsaja. O Džiugą Siaurusaitį nusprendėm išmaudyti geltonuose dažuose tiesiog dėl geros emocijos“, – atskleidžia klipo režisierius-prodiuseris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją